fredag 30. mars 2018

Brunstad delta swing

Delta Swing leveres med ulike sokler. Velg mellom sokkel i matt krom, svart aluminium eller eik. Sokkel i eik fås i ulike farger og finisher. Den største forskjellen er understellet og vangeputene.


Brunstad delta swing

Finn den modellen som passer deg best. Kan leveres i standar large og lav udgave. BRUNSTAD DELTA SWING. Nette og komfortable hvilestoler i flere forskjellige design.


En moderne Detla stol med en stilsikker svingsokkel, tilgjengelig både i tre og chrom. Bevegelse og frihet i 360°. H:1B:D:Avbildet i Classic hud. Rygg og nakke kan reguleres, mens setet vipper naturlig i forhold til stolryggens vinkel. Armlenet beveger seg i forhold til ryggen og gir optimal komfort i alle.


Brunstad delta swing

Amanda regulerbar hvilestol fra Brunstad ! Mål: B H 1D cm. Leveres i mange forskjellige stoffer og farger. Rabatt gjelder i alle prisklasser. Priset i prisgruppe 2. Stått mest til pynt, har ikke hatt plass. Vi leverer alle modellene fra Brunstad møbelfabrikk til konkurransedyktige priser.


Ring eller send oss forespørsel på e-post for ett godt tilbud. Der er mulighed for vælge imellem mange forskellige designs, således at den passer til netop dit hjem og dine ønsker. Føres i sort, brun eller cognac Classic læder med stel i bøg eller eg i mange forskellige overflade behandlinger. Den största olikheten mellan modellärna är underredet och armstödskuddarna.


Brunstad delta swing

Norsk designet nordisk kvalitet. Metal stjerne-drejefod giver et let og luftigt design. Forskellen på Deltavarianterne er, om stolen har drejeligt understel eller fire ben, og om den har polstrede armlæn eller ej. Alle varianter kan også fås i Large-udgaver. Last ned høyoppløst Se høyoppløst.


Brunstad har et stort udvalg i både lave- og høje hvilestole. Luta dig tillbaka och njut av rörelsefrihet i 3grader. Swing har sits- och ryggdyna i originalutförande, med lös nackdyna som kan regleras i höjdled.


Brunstad delta swing

Nydelige og komfortable lænestole i mange forskellige designs. Alle har trinløs regulering i ryg, aktiv nakkefunktion og tilhørende skamler. Alle modeller findes også som lav variant. BESØG BUTIKKEN ELLER RING FOR ET. Vi lever i en hektisk tid og det er viktig å slappe av når man har tid til det.


Men en lenestol kan du sitte godt, slenge beina opp i høyden og strekke deg ut i en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg