mandag 5. mars 2018

Hjemmekontor inspirasjon

Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. Hjemme eller kontorbruk. Et hjemmekontor trenger ikke være noe mer enn et fredfylt hjørne – for eksempel på soverommet.


Et bord til laptopen, godt arbeidslys og en komfortabel stol er egentlig alt du trenger. Ja, i tillegg til litt inspirerende omgivelser, så klart!

Se inspirerende bilder av kontor og finn de rette produktene. Selv på en skyet dag gir våre kostnadseffektive tunneler like mye lys som en vanlig watt-pære. Du kan montere VELUX lystunnel alle steder hvor det er 6m eller mindre mellom yttertak og innertak. Trappeganger, kjøkken, ba soverom, hjemmekontor – fantasien er din eneste begrensning!


Gode opp­bevarings­løsninger er alfa og omega på et hjemmekontor. Her har papirer, penner og utstyr lett for å flyte utover. Bruk fine esker, permer, tidsskriftholdere og kurver.

Det er lurt å sette merkelapper på for å huske hva som hører hjemme hvor. Lena Nysæthers hjemmekontor er inspirert av, og innredet i den skandinaviske stilen. Hun henter inspirasjon fra andre bloggere, interiør-nettsteder og magasiner. Det viktigste er at det er ryddig, samtidig som det er en viss form for kreativt kaos som inspirerer henne til å sette i gang med nye prosjekter.


Ideer og inspirasjon til hjemmet. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Ti smarte hjemmekontor Her får du gjort jobben - hjemmefra En arbeidsplass trenger ikke se ut som en arbeidsplass. Mange har dessuten hjemmekontor på fullti mens andre bare har behov for en praktisk kontorløsning til annet arbei lekselesning eller lignende. Men et hjemmekontor trenger ikke å være en komplisert eller kostbar affære.


Det finnes mange enkle og rimelige løsninger for hjemmet ditt. Forskning gir oss en pekepinn på hvilke farger som gir ro og balanse, og hvilke farger som gir energi og fremmer kreativitet. Hvor kan du hente inspirasjon ? Vårt soleklare førstevalg når det gjelder å finne inspirasjon , er uten tvil Pinterest. Pinterest er en oase for kreative sjeler som ønsker å hente inspirasjon uansett prosjekt.


Topp ting å huske på når man skal skape et kreativt hjemmekontor. Orden – uten orden blir det fort vanskelig å være.

Begin typing your search term above and press enter to search. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Globusen presenterer et annerledes hjemmekontor : Når den åpnes, dukker det opp et arbeidsbord og et sete.


Globus-arbeidsstasjon er designet av Michiel Van Der Kley for Artifort, pris på forespørsel. Følg gjerne Botrend på Pinterest her. Her har vi samlet noen av bildene fra hjemmekontor på Pinterest som vi synes er inspirerende.


Fresh opp tilbehøret på skrivebordet med produkter fra The Wilkinson-serien til Skultuna. Få inspirasjon til hjemmekontor her! Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Inspirasjon til hjemmekontor - Arbeidsrom - ifi.


Les Mer Jeg aksepterer! Funksjonell og praktisk oppbevaring til hobbyrom og hjemmekontor. Lag en praktisk arbeidsplass der smart oppbevaring med tavler, kroker, hyller og bokser hjelper deg å holde orden på stort og smått.


Uansett om kontoret ditt også brukes til hobby og håndarbei eller som kreativt syhjørne er strukturen viktig for å holde orden. Tenk så herlig å ha en arbeidsplass som i seg selv er en inspirasjon - sånn som denne. Her har arbeidskroken et noe mer maskulint uttrykk med skrivebord i mørkt treverk og skinnstol i den svært så trendy konjakk-fargen.


Personlige bilder myker det hele opp, og setter prikken over i-en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg