onsdag 14. mars 2018

Colibri fargerike drammen

Butikken har alltid et stort utvalg av det nyeste og moderne innen tapet, gardiner, solavskjerming, gulv og maling. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Vi gir bort 4x4m av dette fantastiske teppet fra Lano med en verdi på ca. Det er mykt og godt å gå på, med en lekker velouroverflate i fargen Antrasitt.


Teppet må hentes i butikk. Gjelder ikke på tilbud og faste.

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk. Kjøpte maling og utstyr her men ble ikke fortalt at jeg. Stort utvalg av det nyeste innen tapeter, gardiner, solavskjerming, gulv og maling.


Vi tilbyr kundebesøk. Vi har dyktige konsulenter med lang erfaring. Deres team står klart til å veilede deg dersom du har spørsmål eller trenger råd om fornyelse både innvendig og utvendig.


Er du på utkikk etter et gulv fra Tarkett i DRAMMEN ? Samme strategi som Haraldsen Farvehandel i Drammen.

Ved siden av en komplett malingsavdeling fører vi et stort utvalg av tepper, gulvbelegg og tapet. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Hotell med sentral beliggenhet. Bestill overnatting i Drammen.


Colibri har utviklet sine servicekonsepter for å hjelpe deg best mulig. Kontakt Tarketts forhandler i Drammen for å se våre flotte vinylgulv, klikkvinyl eller parketter. FARGERIKE COLIBRI Forhandler.


Fargerike Colibri - Åslyveien Drammen - Calificación de 4. Reviews Flinke raske og hyggelige folk. Pusset opp stua og gangen. Greit nok at politikerne har lagt bommer på is, men jeg er veldig spent på om de tar det opp igjen rett etter valget. Jeg er redd jeg mister jobben hvis det blir bomring. Det vil ikke akkurat øke kundemassen, vi har jo kunder på hele strekningen fra Kongsberg og inn mot Oslo.


Colibri er en stor del av livet mitt, jeg har jobba her i år nå. Postboks 10Bragernes, 30Drammen. Drammens største fargehandel gjennom år med høy fagkompetanse innen maling, gulv, tapet , gardin og.

Juridisk selskapsnavn, Colibri farge og interiør AS. Gateadresse, Åslyveien 30Drammen. SERVICE OG KUNNSKAP ER VÅR STYRKE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg