fredag 21. september 2018

Jotun fargekart rosa

Rosa kan males i alle rom. Se JOTUNs guide til rosafargene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å. En dempet rosa variant. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Inspirasjon når du skal male ute.

Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Rødt er for mange et no-no sammen med rosa , men rosa er også et barn av den røde fargen. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Bruksområdene er mange, og ved riktig bruk kan fargen både mildne grafiske og minimalistiske interiører på samme måte som den kan ivareta både nostalgi og eleganse i klassiske rom. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen.


Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Malingen er enda mattere enn før, og skal gi et eksklusivt uttrykk – i tillegg til å være mye mer slitesterk enn tidligere.


Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre farger. Dette er det beste fargekartet Jotun har laget på lenge. Binder løse partikler og krittende underlag.


Ved skrapte flater etter flassing, vil Jotun Premium Mur Filler bygge over dybdeforskjellene.

For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg