fredag 20. oktober 2017

Liberon lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Bruk produkter som er laget til formålet (f.eks. Liberon Møbelrens) Vær oppmerksom på at skjellakkbehandlede overflater ikke er kompatible med annen lakk. Fjern omhyggelig alt evt.


For ekstra fin overflate, bruk Liberon Dust-Grab Spesialklut, som er tilsatt harpiks. Dette er en høykvalitets polyuretanlakk som er spesielt godt egnet for kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Produkter for merkevare LIBERON for Jernia.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. LIBERON GULL- LAKK Liberon Gull- lakk er en flytende gullmaling med ekte bronsepulver, til innendørs- og utendørs bruk, feks. Den gir ingen avsmitting.


Liberon Sklisikring brukes på glatte gulv og trapper for å unngå ulykker.

Endrer ikke overflatens utseende, gir et klart, fargeløst sjikt. Overflaten er lett å vaske og vedlikeholde. Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate. Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje.


Avslutt gjerne med Liberon Black Bison Antikkvoks, som beskytter og fremhever treverkets naturlige struktur. En vanntynnet og transparent treolje for arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett.


Liberon Hardvoks-olje Hardvoks-olje er en slitesterk overflatebehandling for bruk på gulv, vegg, møbler og kjøkkenbenk av tre. Gir en transparent overflate slik at strukturen i treverket forblir synlig. Velkommen til Alanor. Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk , beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter.


Vi er opptatt av kunnskap og kvalitet og har mer enn års erfaring med overflatebehandling, restaurering og problemløsing. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Godt egnet for bordplater, kjøkken, trapper etc. Hardvoksolje Liberon 7ml Kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk.


Trenger godt inn i treverket, samtidig som den beskytter overflaten. Hvit, halvtransparent panellakk til tak og vegger inne som gjør at treverkets naturlige struktur skinner igjennom. Man unngår dermed misfarging av treverk, oppløsing av gammelt lim og fiberreising.


Slip mellom strøkene med Liberon Poleringsull nr.

Stripper kan også brukes på metall og glass. Hvis målet er å oppnå en eksklusiv og estetisk finish med stor dybde på edle tresorter (valnøtt, flammebjerk, kirsebær etc) vil Liberon Fransk politur være løsningen. Neste steg var da å behandle kisten. Liberon Bistrot lakk finnes i flere farger og kan brukes direkte på ubehandlet treverk.


Liberon har utrolig mange typer produkter til å etterbehandle slike møbler me alt ettersom hva slags overflate du ønsker. Vi valgte Finishing oil både til fornying av fronter og sidene på kisten hvor vi ikke har fjernet gammel lakk , og på toppen av kisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg