fredag 5. august 2016

Tine k sengeteppe

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Tines style is a mixture of bohemian living, elegant simplicity and botanical living. Varen ble lagt i handlekurven din! Paret bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad.

Fyll sengen med myke gode sengetepper som dette lette med struktur. Teppet kan også brukes i hagens møbler når mørket faller på for at holde varmen. Størrelse1x 2cmFarveCurryVaskeanvisning Skånevask v. Tine K Glasskrukke Høy 15x26. Merket har alt fra interiør, keramikk, tekstiler, møbler, klær og accessories. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Stort utvalg av dameklær for alle. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


Du kan fint bruke den til sengeteppe hvis du heller ønsker det. Fargen heter: Phantom som er en mørk grå farge. Kan vaskes i maskin på grader.


Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. De bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad.


Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.

Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg