tirsdag 30. august 2016

Hempel fargekart

Vi er ennå verdensledende innenfor bunnstoffer og har en lang liste med referansefartøy fra hele verden. Se våre produkter og farger for båt. Hempel `s Cargo Protection Guide. Vi tente umiddelbart på ideen.


Er en blank komponent polyurethan maling, spesielt godt egnet til påføring med pensel. Vårt konsept er enkelt: vi er nysgjerrige, kreative og selvkritiske, og vi streber alltid for å skape merverdi for kundene våre. Den har en fremragende glans og. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene.


Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Et fylding strøk med grunning kan aksepteres men vær oppmerksom på at dette kan gi sig og ujevnheter som påvirker sluttresultatet. HEMPEL Classic 5l Rødbrun.


Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Jotun anbefaler to tynne strøk. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere.


Den kan bruges ind- og udvendig brug over vandlinien på glasfiber, stål, aluminium og krydsfiner. Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust.


Malingshåndboken med Fargekart I over hundre år har vi skapt innovative malingsystemer til beskyttelse, forskønnelse og til å forbedre alle typer båters ytelse. Det spiller ingen rolle hvor du er, i hvilke farvann du ferdes, produktene, kunnskapen og supporten fra International finner du over hele verden. Jeg kan se det er et fargekart her med et par oransje varianter, men jeg greier ikke se hvilke betegnelser som står oppført under hver farge.


Malingen er fleksibel og motstandsdyktig overfor saltvann, samt spill av mineral oljer. Lukk Denne varen finnes på lager i butikkene angitt under, og prisen oppgitt på bestmarin. Fargekartene er naturligvis gode veiledere for å finne farger som passer sammen, men de sier lite om hvordan hver enkelt farge vil virke på veggen.


Vil den beige tonen virke rosa? Vil hvitfargen få et grønnskjær? Er fargen varm eller kald? Her kommer NCS-koden inn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg