tirsdag 9. august 2016

Hammarlack

Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Färgens unika sammansättning ger en seg, tät spärr som stöter bort smuts och vatten och stoppar vidare rostbildning. Ger en slagtålig emaljliknande yta, precis. Stoppar effektivt rostbildning och ger en blank och hamrad emaljliknande yta.


En yta som står sig i många år, stöter bort vatten och förhindrar vidare rostbildning. Malingens unike sammensetning gir en seig, tett sperre som støter bort smuss og vann og stopper videre rustdannelse. Gir en slagfast emaljelignende overflate. Hammarslagseffekten kan variera något mellan de olika kulörerna.


Hammarlack

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. I Uppsala skulle jag gå till Uppsala Färg i Boländerna och fråga, dom har löst alla mina färgproblem galant.


Hammarlack håller väldigt olika kvalitet enl. Hur får jag bort hammarlack? Stålfärg vs hammarlack? We protect metal: our metal paints are specially formulated to form a tough barrier that resists knocks and scrapes, maintaining a beautiful finish for longer. Lakk og farge med original kvalitet.


Hammarlack

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen. Hammerite Direct to Galvanized. Information om cookies Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Jag har köpt på Mekonomen och den fungerade bra, andra har köpt på Biltema och den var sämre än sämst. Inte lika bra som en tvåkomponetslack,detta handlar om vad bindemedlet i dom tål,i detta fallet ( hammarlack ) bör det vara en alkyd pga att den späds med lacknafta.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Kan nämligen inte mer än palla upp bilen så det blir lite jobbigt om man behöver ligga och slipa och krypa under bilen en massa. Abolsut inte optimalt att använda det där men smidigt.


Verktygsboden har ett brett utbud av hammarlack. För trä finns det färg speciellt framtaget för just trä. Skulle nu hammarlack fungera på trä och inte påverka som fuktspärr så trä kan mögla, borde de marknadsföra den som träfärg. Tyckte hammarlack var ett bra alternativ.


Tänkte då även kolla om det gick att klarlacka över hammarlack. Har plockat ner ramen nu så det är bara till att börja lacka. Undvik gärna hammarlack , för det kommer bli ett helvete om du eller någon annan vill lacka bilen sen, då hammarlacken innehåller silikoner.


Det går inte att övermåla utan att få bort all färg och sterilisera ytan med silikonborttagare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg