onsdag 17. august 2016

Maling av soverom

Maling av soverom

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling av soverom

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Dette soverommet oser av eleganse og femininitet. Et stort gulvteppe og rikelig med tekstiler i samme fargenyanser gjør det godt og. Her ser du våre mest populære farger på soverommet.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når du vil friske opp soverommet eller skape en ny stemning av hule, hotell- eleganse, fransk boudoir eller noe helt annet. Soverommet er stedet der vi kan skru ned lyden og lade batteriene. Omtrent en tredjedel av våre liv bruker vi i soverommet - så da er det lett å forstå at søvn og hvile er en viktig del av vår eksistens og velvære. Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt.


Maling av soverom

Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk. Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din. Det er utrolig hva man kan få til med kreativ bruk av maling og maskeringstape: En vegg med fargerike felter kan få soverommet ditt til å blomstre! Lag en skisse på et stort ark slik du ønsker at veggen skal se ut, og tegn mønsteret på veggen med blyant.


Varier gjerne feltene når det gjelder form, størrelse og farge. Man påfører malingen med rulle for det er mer effektivt, så etterstryker man panelet med en fin pensel for å få en penere struktur og liv i panelet, tipser Opdal. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07.


En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Et lekkert sengeteppe og et vell av puter i ulike blåtoner setter stilen. Et innbydende og deilig soverom ! Den er også malt med LADY Pure Color.


Herlig, mykt sengeteppe fra Bolina. Gul – Distant Sunlight Gul skaper energi og egner seg ikke i alle nyanser til et soverom. Gul i dempet utgave kan bidra til det lyset, og den energien du kanskje har bruk for om morgenen. Den signaliserer friskhet uten å være overveldende og gir det nødvendige lyset i samspill med både kunstig og naturlig lys til soverommet. Før du går i gang bør du ta mål av rommet du skal male.


På veggen er det glassfiberstrie. Jeg vil anbefale en matt maling til dette prosjektet. Mal soverommet , og velg en matt maling på veggene.


En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen.


Farger som grønn, blå-. Skulle du gjerne brukt tiden din på andre ting enn å male soverom ? Vi kan hjelpe deg med å få malingsjobben utført. Les mer om tjenesten her. Rengjøring av malerutstyr.


Du kan også bruke lunkent såpevann og vaske til busten er helt tom for maling. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Det er her vi skal få en god natts søvn og hente inn nok energi til travle hverdager. Mange slapper ekstra godt av i fargenyanser fra naturen. Det går mye i blå og grønne toner på soverommet , og gjerne de litt mørkere valørene.


Et soverom som har blitt pusset opp sånn passe ok er sjelden noe man blir fornøyd med i lengden. Spør noen som kan dette, da vil rommet bli ferdig mye før også. Uansett: lykke til med soverommet ! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg