onsdag 10. august 2016

Firkantede potter

Garden Living AS et lite staudegartneri som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitets hageutstyr. Våre firkantede potter er produsert i hard plast i en veldig god kvalitet. Disse fås i mange forskjellige størrelser, og kan brukes både utendørs og inne.


Alle pottene har hull i bunnen så overskytende vann kan renne lett ut. Højkvalitets firkantede plastik potter.

Er velegnet til både jord og hydrosystemer. Potter til plantene dine. Modelbillederne viser 11L potten med målene 22x22x26cm. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor timer.


Desuden finder du tilbehør til havekrukker som f. Det britiske territoriet i Indiahavet. Kvantumsrabatt - Kjøp , få i rabatt!

Hageland har et bredt utvalg krukker og utepotter til stauder, trær, busker og sommerblomster. Mange nydelige terracottakrukker. Disse fås i mange forskellige størrelser, og kan bruges udendøres såvel som inde. Dette produktet kan fås til rabattert pris ved å kjøpe et.


Alle disse potter har i deres bund huller så den overskydende vand kan dræne ud. Takket være de gode prisene vi harp å potter som for eksempel “Brussel” er det blitt mindre etterspørsel etter de helt generiske, svarte plastpottene. Så du vil nok bli gledelig overrasket neste gang du sjekker vår katalog på nettet eller tar de gen tur til en av våre butikker.

Firkantede potter og potteskåler. L Square Pot – Premium – 30x30x30cm Pris kr 46. BAUHAUS er krukker og potter ! Vis sidebjelke Hurtigvisning. Det er vigtigt med gode potter til dine planter og her er det at foretrække med firkantede potter , specielt hvis pladsen er begrænset.


Lekre lette krukker som også tåler frost. Lages ofte i stramme former. Krukkene kan produseres i mange forskjellige materialer, som glassfiber og lettbetong - et. En firkantet potte for større planter som krever stor plass for røttene.


Vi føre alle de populære teku potter , i alle størrelser. Den firkantede formen gjør det lett å sette potter tett inn til hverandre. Drenerer overflødig vann meget bra. Høje firkantede plastik potter som især er velegnet til hvis man ønsker at have mange planter som står tæt sammen for at udnytte pladsen bedst muligt.


Kan bruges sammen med vores Underskåle så overskydende vand løber ned i underskålen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg