onsdag 31. august 2016

Reigstad knarvik

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Reigstad Maskinsenter AS - Hagemaskiner - Verktøy - Jernvare - Verkstad.


Me har stort utvalg i verktøy, jernvare, elektroverktøy og hagemaskiner. Me fører alt frå motorsager, gressklippere, høgtrykkspylere og det som ellers trengst til skogs- og hagearbeidet.

Kontakt oss i dag om du vil lære mer om hva vi kan tilby. Butikkhandel med hagemaskiner og jernvarer. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Håkon har roller i norsk næringsliv.


Som en utvalgt STIHL faghandler, kan vi tilby våre kunder en personlig service, kompetent rådgivning og et autorisert verksted. Vi er her for deg slik at du får mest mulig ut av ditt kjøp hos oss, og får glede av maskinen i mange år framover. Kom innom butikken vår i Knarvik.

Vi ligger i Reikeråsbygget i Knarvik sentrum. Skal du pusse opp i hjemmet, bygge nytt hus, restaurere hytta eller hobbysnekre litt, trenger du kraftige elektroverktøy. Verksemda er ei familiebedrift som består av eigarar, der er aktive i den daglege drifta. Verksemda byggjer for det meste leiligheiter og hus for salg, men utfører også det meste innan grunnarbeid og tømrarfaget.


Er det noe du trenger, spør oss, vi hjelper med det meste. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ALDRI NOENSINNE har brukt annet enn rett type bensin. Dersom dette er noe engangs-drittmaskiner, kan jeg likegodt kjøpe dem på Jula i Åsane. STIHL er spesialisten på motorredskap og verdens mest kjente motorsagmerke. Dødsannonser laget av vatne-byra også dødsannonser fra hele landet.


Tenn lys, skriv hilsen på våre minnesider. Prøv vår app gratis i dager. Her vises et utvalg av de tilbud som finnes omkring Isdalstø, der Arvid bor. Det finnes mye mer å se for de som er interessert.


Bedriften Reigstad Bygg Og Eigedom AS i Isdalstø i Lindås kommune driver innen bransjen bygg. Besøk vår butikk på Knarvik. Kjersti Reigstad Avdelingsleder, Hordaland Connect hos Eltel Networks.

Silje Knarvik Freelance English - Norwegian translator. Det var under helgas årsmøte på Alver Hotel at mållaget delte ut sin årlege målpris. Vi hjelper deg med el. Der vart det klart tømrar- og entreprenørverksemda Reigstad Bygg og Eigedom frå Knarvik fekk prisen.


I grunngjevinga står det at Verksemda har nynorsk som ein medviten del av identiteten sin, og nyttar nynorsk i marknadsføring og kundekontakt. Informasjon om klubben, funksjoner etc. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).


Fantasisk bløming i hagen i år ! Tidleg bløming av mange arter som sjeldan blømer mykje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg