onsdag 10. august 2016

Folie kjøkkenskap

Selvklebende folie i metermål, best kvalitet for lavest mulig pris. Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Det er enklest å få en jevn og slett overflate når vi fester folien fra midten og ut.


Bruk teip på midten for å stabilisere folien. Start på den ene siden av teipen.

Fjern beskyttelsespapiret gradvis mens du fester folien til overflaten. Bruk en sletter i små bevegelser for å få ut alle luftbobler. Luftboblene man ikke fikk vekk når man la folien , tok jeg en nål og stakk hull på og presset ut luften.


De minste boblene har forsvunnet av seg selv etter en tid. Selvom folien er ganske tykk, så synes alle ujevnheter som er på underlaget, så vær nøye med grunnarbeidet. Jeg kjøpte folien på Lindas dekor, men man får kjøpt det flere. Hold en skarp kniv på skrå, før den langs dørkanten, og skjær den overflødige folien av. Her er brukt FasCal- folie fra Avery Dennison, men det finnes flere forskjellige typer, bl.


Denne folien er kjøpt hos en skiltemaler og er litt kraftigere enn normalt.

Begynn å fest kontaktplasten fra midten av folien og dra luften ut mot kantene av folien. Har du profilerte kjøkkenskap kan du bruke en hårføner til å varme og forme kontaktplasten slik at den ligger pent ned i sporene. På jakt etter nytt kjøkken?


Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Slipp unna pussing, maling og lange tørketider ved å bruke en virkelighetstro og dekorativ folie til å fornye kommoden, oppgradere kjøkkenet eller til å koordinere spisebordet med skjenken. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Sørg for at skapdørene er rene og tørre.


Vask heller to ganger om du ikke er sikker på at det er ordentlig rent, det er ofte mye fett på kjøkkenskap. Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på skapets overflate. Før du legger på folien , sjekk om du har fått en med litt sømrom slik at du kan brette den rundt kantene. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den. Da vi har mulighet for å trykke på folie , kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi!


Kontaktplast kan brukes til å oppgradere møbler som bor skap og kommoder, samt interiør som kjøkkenskap , dører, kjøleskap og mye mer. Den brukervennlige folien gjør det mulig for enhver til å pusse opp, uavhengig av budsjett! Den vil ikke etterlate merker eller dra med seg underlaget, så fremt underlaget til møbelet ikke er ødelagt fra før av.


SPRAY FOLIE MONTERING VERKTØYSETT, sort. Nye kjøkkenfronter kan gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende. Vi gir deg tips og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne eller friske opp de gamle.

Leter du etter nye kjøkkenfronter? Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Ms rens for matt folie er en mer effektiv måte å bevare den flotte finishen til en matt film på.


Rensevæsken er rask og enkel å bruke, og fjerner skånsomt smuss, støv og regnmerker uten å skade filmens overflate. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.


Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg