fredag 19. august 2016

Fargekart barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Sjekk ut fargekart barnerom. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på barnerommet. Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene.


Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen.

Tapet og maling til barnerom. Funnet farger til barnerommet? Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på helt unike farger til hjemmet. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år.


Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Farger til både interiør og eksteriør.


Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år! Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større! Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom , for liten og stor.


Sol Nielsen på Grünerløkka ønsket seg et barnerom som både var fresht, barnevennlig og kreativt, men som også kunne gå trygt gjennom de voksnes smakskontroll.

Lille Iben kan rett og slett våkne til en blomstereng i taket. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former. FRA BARNEROM TIL UNGDOMSHJEM. Når barnet vokser og nærmer seg tenårene, vil de gjerne sette sitt eget preg på rommet.


Camilla malte veggene i mørke jordfarger, og rommet endret fullstendig karakter. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom.


Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg