fredag 19. august 2016

Nattlampa barn

Hos Jollyroom finner ni ett stort utbud av fantastiska nattlampor och projektorer i härliga utformningar och färger. Här finns napplampor som spelar musik, projekterar stjärnhimlar i taket och med mysig belysning som stimulerar till sömn. Barn kan verkligen lysa upp tillvaron! När det blir mörkt på kvällen kan en nattlampa hjälpa till att hålla mörkrädslan på avstånd.


Det mjuka skenet förmedlar ett tryggt lugn och kan ofta vara tillräckligt för att få ditt barn att somna om utan att väcka dig (åtminstone ibland).

Vi erbjuder ett varierande utbud av populära nattlampor i en mängd olika färger och former. Vår strävan är att kunna erbjuda prisvärda produkter för alla smaker och åldrar och nattlamporna är lika fina tända som släckta. Perfekt att använda vid godnattsagan!


Med denna nattlampa ståendes vid sängkanten känner sig ditt barn tryggt om natten. En nattlampa betyder mycket för ett barn i mörker. Dessutom blir en nattlampa en fin detalj som gör rummet extra mysigt.


En mysig nattlampa för barn ger lite extra trygghet om barnet vaknar på natten.

Vi har ett stort utbud av olika nattlampor med olika motiv, former och funktioner. Vissa nattlampor ansluts direkt till vägguttaget och andra går på batteri. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill.


Det er ikke så lett å være liten og tøff med frykt for mørket. Her har det skjedd over natten (bokstavelig talt) og plutselig ble det skummelt når vi lukket. Vissa barn får ett eget rum direkt de kommer hem från BB, andra delar rum med föräldrarna under det första året eller under några år.


Denna bedårande nattlampa kommer från Djeco och tar formen av en snöglob med en vacker ballerina som dansar in uti! Lampan lyser upp och gör det tryggare för ditt barn att sova om nätterna ifall mörkret skrämmer dem. Lampan fungerar även som snöglob, men du behöver inte skaka den! Alla barn gillar inte mörker när de ska sova. Med en nattlampa får barnet trygghet och närhet under natten.


Barnets favoriter Hitta Doris, Star Wars, Spiderman, Frost och mycket mer hittar du på BAUHAUS! Välj en klassisk nattlampa med svagt ljus eller en nattlampa med projektor som stimulerar barnets fantasi. Tryck på igelkottens rygg en gång för att tända, två gånger för det mjuka, pulserande ljuset.


Testad och godkänd för barn.

Bra på att skrämma bort små nattmonster. Inbyggd LED ljuskälla. Den supersøte DEX fra Zazu, er et mykt leketøy som trøster og roer ditt nyfødte barn gjennom å herme en foreldres hjerteslag. Du trenger bare å riste og Dex begynner å spille den siste valgte låten.


Ställbar färg (grönt, blått, vitt). Genomkoppling för att inte blockera ett vägguttag. Det finns olika nattlampor, sladdlösa som kan tas med till barnets säng, stationära med ljusspel och musik eller mindre varianter som sätts direkt i eluttaget. Kompromissandet om hur mycket en dörr ska stå på glänt kan inte ha något slut. Samtidigt slipper du att ha hotellets lampor tända på natten.


Shoppa billiga nattlampor för barn på nätet här hos oss på Fyndiq! Det blir roligt att gå och lägga sig när en mysig nattlampa lyser i barnrummet. Nattlampa för barn - för en unik barnrumsinredning.


I vårt stora sortiment finner du massor av lampor för barn med härligt ljussken som skrämmer bort monster under sängen och i garderoben på ett kick.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg