mandag 22. august 2016

Jysk madrassbeskytter

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Madrassbeskytter - Alltid mange varianter.


Hvilken madrass passer din kropp? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Muligens ikke trekket sin feil men da jeg tok turen til Jysk og fant denne så lå den ubeskyttet i lokalet sammen med resten av modellen, fikk beskjed at det var slik de kom.


Da jeg pakket den ut hjemme og la den på sengen kjente jeg en stram lukt, så stram at jeg tok den av med en gang. En madrassbeskytter er en billig investering for å forlenge levetiden til madrassen din. Finnes i flere forskjellige størrelser og tykkelser. En polstret madrassbeskytter med trekk i en blanding av lyocell og bomull, og fyll av lyocell og polyester. Elastisk bånd i hvert hjørne holder madrassbeskytteren på plass.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Stort utvalg laken til alle typer av madrasser.


Mange farger og kvaliteter. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Vanntett madrassbeskytter 180x200cm. Beskyttelseslaken med overside i absorberende bomullsfrottè. Bakside i PU-polyuretan som virker som en pustende film.


De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.


Håndkler, matter og kurver. Hold din madrass ren og fresh med en madrassbeskytter. Cellbes på Internett og på postordre!


Jysk madrassbeskytter

Sengemadrassen er avgjørende for din søvnkvalitet og har man lagt mye penger på å kjøpe en madrass til sengen vil man så klart at de skal holde i mange år. Trygg E-handel med 14. JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi tilbyr et bredt utvalg, som du kan se her. Anstendig dekorasjon kan føler den beboere for å være en lykkeligere person.


Jysk madrassbeskytter

Beskytter madrassen mot flekker og smuss og øker levetiden på madrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg