onsdag 10. august 2016

Glassfolie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Hei, Thea Takk for at du tok kontakt med oss.

Det skal ikke være noe særlig vanskelige enn vanlig vinduer De er lett å rengjøre :) Ønsker deg en riktig fin dag. UV-beskyttet og selvklebende glassfolie med speileffekt fra d-c-fix. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen.


Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Gislaved Folie AB använder cookies för att följa upp och förbättra webbplatsens innehåll och tjänster. Genom att använda denna webbplats accepterar du att. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


M grafikk kan brukes på en rekke måter for å dekorere, reklamere gjennom eller beskytte områdene dine. Eller alle tre om du vil. M tilbyr også flere ulike. Når det blir mørkt og lyset tennes innenfor, forsvinner speileffekten midlertidig. Speilfolien er gjennomsiktig fra innsiden.


Konsis leverer folier til det aller meste. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker. Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt! Blir boligen din for varm i sommersolen?


Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen. Eksempler på hvordan det kan se ut ser du til høyre. Ta kontakt med oss for pris og hjelp til å finne en god løsning for deg!

Umbra Produkter AS produserer og leverer dører, vinduer, fasader, tak og rekkverk i glass og aluminium. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og. GlassTeam AS er også en tradisjonell glassmestervirksomhet, både for private – og næringskunder. Vi har glassmester verksteder i Moss og Fredriksta men. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil.


Bestill gratis befaring! Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg