onsdag 24. august 2016

Bursdagstog med lys

Moro og dekorativt med bursdagstog. Utrolig flott med et bursdagstog. Jeg kjøpte ett til min familie og ett til avdelingen i barnehagen der jeg jobber. Jeg ble litt skuffet over fargene. På esken var det mer primærfarger, mens på selve toget var det pasteller.


Bursdagstog av tre med lekelys.

Inneholder vogner inklusive lokomotiv. Tallene festes på siste vognen og kan kombineres fra år opp til 1år! Toget kan også brukes som leketøy til barn over år.


Når toget dukker opp vet barna at det er deres spesielle dag. Lokomotivet drar to vogner, en med lys og en med tallbrikker 1-6. Lyset er av tre og kan ikke.


Velg mellom hvit, lyseblå og lyserød. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Et bursdagstog er en opplagt barsel- eller dåpsgave som blir brukt år etter år.

Se det fine toget i tre og flotte farger her. Vi har naturligvis også ekstra tall og lys fra Goki, som passer til togene. Se også vårt store utvalg av papptallerkener, pappkrus, engangsbestikk, sugerør og servietter til en festlig bursdag. Lysestaken er formet som et tog med flotte mønstre og glade farger. En glede å ta frem, år etter år.


Lys til bursdagstog i tre fra Jabadabado. Dette er en dekorasjon, det er. Morsomt og fargerikt bursdagstog i tre. Pakken inneholder lys. Det følger med tall fra 1-6.


Artig bursdagstog fra Bloomingville, som kan brukes år etter år! Det er med tall fra 0-og muligheter for å sette inn lys. Her er det søte små dyr som sitter i hvert sin vogn og er med på toget. Trendy bursdagstog med lokomotiv og tilhørende vogner med ulike motiver på. Toget blir en ekstra festlig detalj på bordet under selskapet, og en gave som garantert kommer til å gjøre suksess.


Goki og Goki nature er tyske merker som setter miljø og bærekraft høyt. Deres treleker blir kun produsert i europa av trær hvor det er mulig å plante ny skog. RIMELIG BURSDAGSTOG.


TRE , VOGNER LYS KJØPES SEPARAT.

Gollnest og Kisel (GOKI) har solide treleker med høy kvalitet i friske farger fra Tyskland. Forslag til andre bursdagstog i. Dagen i dag er ikke helt som andre dager da den er din spesielle dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg