tirsdag 9. august 2016

Jotun bunnstoff pris

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer.


Jotun bunnstoff til bra priser.

Stort utvalg og rask levering. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Velg riktig bunnstoff for din båt. Det er viktig å velge et bunnstoff som passer til det øvrige malingsystemet på båten.


Selvpolerende bunnstoff : All-round-teknologi for de fleste båttyper. Bindemiddelet løser seg i kontrollert hastighet, slik at det alltid er et nytt aktivt lag bunnstoff i kontakt med sjøvannet. Poleringshastigheten sikrer en jevn utlekking av biocider gjennom produktets leveti og holder skroget fritt for groe.


Er du i tillegg flink med å alltid holde båten ren, vil det spare deg for mye jobb.

Og velg kvalitetsprodukter. HUSK AT du alltid får lavest pris hos Obs Bygg gjennom vårt prisløfte! Effektivt bunnstoff til drev, trimplan og andre lettmetalldetaljer under vannlinjen. Meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Ingen skraping,sliping eller pussing.


Kommer i seks farger, men bare hvit og grå er egnet for aluminiumskrog. Les tester og omtaler før du kjøper. Se det store online utvalget av produkter fra JOTUN , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. Før skipet fikk nytt bunnstoff , sank skipets fart med gjennomsnittlig prosent i året på grunn av groing.


Etter at skipet fikk nytt bunnstoff , var tapet gjennomsnittlig prosent. Rederiet Gearbulk har i løpet av fem år spart millioner dollar i drivstoffutgifter og 12. COmed nytt bunnstoff.


Jontun Nonstop er et svært effektivt selvpolerende bunnstoff til alle typer båter som seiler i. Dette er en brukstest, hvor resultatene gir oss en indikasjon på hva som er bra og mindre bra, sier testansvarlig, redaksjonssjef i Båtliv, Frode Pedersen. Hardt bunnstoff , velegnet for hurtiggående båter, regattabåter og båter som ofte transporteres på henger. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen.


Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter.

Må ikke brukes på aluminium. Søk etter jotun på Kelkoo. Bruksområde: Bunnstoff til alle typer båter med unntak av aluminium og lettme. Har du glemt passordet ditt?


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter.


Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg