tirsdag 30. august 2016

Jotun eksteriør

Her finner du alle våre utendørsprodukter. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Drygolin Ultimat, vår beste. Jotun Fargeprøve Eksteriør.


JOTUN Fargeprøve eksteriør gir deg trygghet for at du velger den riktige fargen.

Eksteriørmaling og -beis gir bygget både beskyttelse og særpreg. En gulaktig grå tone. Flott til hvitt, grått og beige. Også kulørte farger fungerer flott inntil.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet.

Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


OLJE EKSTERIØR 3L UVR BENAR JOTUN Værbestandig olje for edeltre. Gir et blankt utseende. Svak gyllenbrun farge. Inneholder UV-filter og fungicider mot svertesopp.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Her de eksteriør av denne beistypen? Når det gjelder akkurat denne fargen så har det betydning for Dempet er kjøligere og mindre gul enn Lys Antikkgrå og kanskje et godt alternativ hos deg. Dette er en dekkende utendørs trebeskyttelse med suveren farge- og glansholdbarhet og lange vedlikeholdsintervaller. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Nyheter til uterommet. I år har TREBITT Terrassebeis kommet med to lekre, nye terrassebeisfarger, som bidrar til at du finner den perfekte fargen til ditt uterom. Murmalingen er godt egnet til alle typer mur, grunnmur og betong.


Vi er stolte over vårt utvalg innen utendørsmaling som holder år etter år.

Du kan velge blant lyse, beige og grå farger – i en rekke ulike nyanser. Lyse grunnmursfarger gjør at huset virker lett og luftig. Har du glemt passordet ditt?


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Farger til både interiør og eksteriør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg