torsdag 4. august 2016

Harmoni fargekart

Det skal ikke mer enn et par malingstrøk til før soverommet eller stua føles ny. Hos Maxbo får du hjelp til å plukke ut alt du trenger til oppussingen. I tillegg får du veiledningen du trenger, slik at du kan gjøre jobben skikkelig, og unngå kostbare feil.


Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. En gulaktig gråhvit tone.


Fargekart med Fasadefarger fra Yunik.

Denne folderen kan brettes ut slik at man kan se alle fargene samtidig, noe som gir et godt overblikk over de forskjellige. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Det nye fargekartet er bygd opp slik at du kan kombinere de fargene som står ved siden av hverandre for å skape harmoni ,. TEST fargene før du går i gang! Tilsvarende produkt i Jotun er Lady Sens. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Riktig farge på terrasse og uteplass gir helhet, ro og harmoni i uterommet.


Harmonie går for farger. Terrassegulvet danner basis for den perfekte uteplass og gir en fin helhet når den passer til husets arkitektur og omgivelsene rundt. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk.


Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Foto: Jotun En varm blå tone. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Her trenger vi Jotun. Han har mye erfaring på det tekniske, men har først og fremst fokus på å hjelpe varehusene på å bli bedre på salg i butikk og kundebehandling. Nedenfor kan du lese om hva som kjennetegner fargene i de ulike gruppene, og tenk igjennom rommets forutsetninger. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Ternasjonal Trend Interessen for tre som miljøvennlig byggemateriale har aldri vært større. Det er til oss arkitekter fra hele verden kommer for å lære om moderne tre-hus – og om beis. Det er nå mer enn femti år siden Jotun lanserte den første beisen.


Nytt fargekart til terrassen. For her var vi tidlig ute. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg