fredag 12. august 2016

Blåtind lampeolje

Blåtind lampeolje

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Blatind , Vinje. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


En ekstra ren brenselolje for alle typer parafinlamper, lykter og andre vekebrennere. Kemetyl lampeolje eksklusiv er basert på ren N-parafin. Leverer blåtind lampeolje med forsjellig kvalitet tro? Jeg kjøper min hos Sørfonden på Padda.


De pleier å holde seg til produkter av høy kvalitet fpr båt, og den er ikke spesielt billig. Inneholder ren parafin, er lukt og sotfri og tåler høy temperatur før den avgir røyk. Den er totalt luktfri. Lampeoljen avgir ingen lukt, røyk eller sot ved bruk. Tåler frost helt ned til –minusgrader.


I følge gjeldende EU regler kan lampeolje kun selges i sorte 1-litersflasker. Derfor kaller Stabil sin lampeolje for varmeolje når de tapper den i hvite femliterkanner. Varmeolje og lampeolje fra Stabil er samme produkt. Fargeløs og svakt stearinduftende ren parafin.


Brukes som brennstoff for lykter og oljelamper med veker. Har ingen erfaring med tennveske i lamper. Men jeg er litt usikker på hva du mener med kostbar spesial lampeparafin.


Regner med det er snakk om vanlig lampeolje ? Da kan dette med kostbar kanskje bare være avhengig av fabrikat og hvor du handler? Bekreftelsen kommer med en gang. Bilen jeg tenker på kjøpte han ny engang på slutten av tallet, og den bilen blir vaska ofte! Kan benyttes både inne – og utendørs. Han har bilen fortsatt, og jeg tror ikke det er mange så gamle biler som er så blanke og fine i lakken fortsatt!


Ekstra ren brenselolje for alle typer parafinlamper, lykter og andre vekebrennere. Brenner med klar flamme uten forstyrrende os eller lukt. På Blåtind er den gode matopplevelsen viktig. Vi er stolt av å kunne levere kortreist kvalitetsmat til våre gjester, tilberedt med sesongens råvarer. Blåtind er kjent for god mat, romslige moderne rom med flott fjellutsikt og et vertskap som yter sitt ypperste for at du skal få en flott opplevelse!


Stearin er ikke giftig og knuste lysstoffrør innebærer ingen forgiftningsfare, men å få i seg litt lampeolje kan i verste fall føre til alvorlig lungepåvirkning. Wilhelmsen Chemicals AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg