mandag 22. august 2016

Bilderammer europris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine.


Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.

Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. For eksempel kan du få til en skikkelig fin helhet om du tar en av fargene som finnes i motivet og knytter det hele i hop med en ramme i samme nyanse. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.

La opplevelsen fra bildene. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Fraktfritt over 5kr. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen.


Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Kjøp billige rammer på Desenio.


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot.


Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset.

Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg