tirsdag 16. august 2016

Leifheit strykebrett

Leifheit strykebrett

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Beste Priser På Strykebrett. Finn de beste prisene på nettet.


Leifheit strykebrett

LEIFHEIT STRYKEBRETT AIRBOARD COMPACT M. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Høyde 98cm, Lengde 120cm,. Vi hjelper deg å velge blant varer. Dette er et strykebrett i toppkvalitet. Betrækket er løst og laver hele tiden folder i siderne, jeg har forsøgt at stramme det ydeligere, men det hjælper ikke.


Steamer og strykebrett holder klærne rynkefrie. En steamer vil spare deg penger og sørge for at klærne dine ser bra ut. En håndsteamer får klærne dine til å vare lenger fordi damp gir den tryggeste og mest skånsomme finishen til tekstiler.


Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt nye strykejern. Stryketrekket er laget av ren perforert bomull, og lar damp passerer gjennom flaten. Strykebrettet er svært lett, samtidig som det er solid og av god kvalitet.


Er du student, på reisefot, har liten plass, eller kanskje ikke stryker så ofte, så er dette strykebrettet genialt for deg. Det er rett og slett bare et brett med lave føtter som du plasserer oppå spise- eller stuebordet, og vips så er du klar til å stryke dine klær. Vi matcher laveste nettpris!


Leifheit strykebrett

Mål:Bredde 180cm Høyde 107cm. Leifheit Strykebrett Til Bord 73×cm. Store og små strykebrett. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord.


Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle. Det har også justerbar høyde, en stort strykeoverflate, og en svært lav vekt. Passer til strykebrett som er maks 1x cm. Air Board M Compact strykebrett.


Den kraftige rammen gjør allikevel strykebrettet stabilt og robust. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Frisk opp badet ditt med nytt baderomstilbehør! Hos Europris finner du alt av tilbehøret du trenger.


Vi har større ting som skittentøyskurv, speil, tørkestativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg