torsdag 18. august 2016

Georg jensen lys

Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av innredning her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Design til rett pris. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen.

A beautiful candle stick deserves the very best candles. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Levende lys i stilfulle farger blir dessuten raskt enn uunnværlig del av en moderne innredning, hvor lysestaker i elegant design setter prikken over i-en. Oppdag utvalget vårt av vakre lys skapt i et fargeutvalg som matcher mange av de andre designene i kolleksjonen.


Lyset passer bra til større lysestaker som Cobra gulvlysestake og Copenhagen lysestake fra samme varemerke. Lyset er produsert i høy kvalitet som skaper et mykt og koselig skinn. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet og diverse pynt.


Om det skulle være en lysestake, skål eller noe annet fra Georg Jensen.

Kjøp på nett og få rask. Smukke trådløse LED juletræslys der passer til bla. Fjernbetjening medfølger. Nu kan du pynte dit juletræ med disse smarte trådløse juletræslys der passer i alle standard lysholdere og dermed undgå brandfaren som er stor ved levende lys. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


I den grå fargen er lysene et moderne alternativ til de klassiske hvite – perfekte som en del av borddekkingen eller som stilfulle innslag rundt omkring i hjemmet. Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 1 fullraffinert parafin av beste kvalitet. Lyset passer perfekt med Georg Jensens nydelige lysestaker som eksempelvis Cobra, Ilse eller Ellipse.


Lysene er både vakre på det koselige julebordet, til den romantiske middagen eller som prikken over i-en i den minimalistiske oppdekkingen. Bli den første til å omtale dette produktet. Det passer perfekt med eksempelvis Ambiende lysestake hvor formen er noe tykkere. Leter du etter georg jensen lys ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Gå på opdagelse i vores udvalg her. En vakker lysestake fortjener de beste lys. De gir det perfekte resultat og. Sirius Clara Konglelys stk.

Lampen er en minimalistisk pendel med ophæng i børstet stål. Loftlampen giver et fint direkte lys samt et lækkert, blødt lys , og er samtidig meget dekorativ. Den er godkendt til watt pære, og leveres med en meter sort stofledning. Disse verdiene er også fanget opp i selskapets visjon, misjon og verdier.


En stor del av det er å ha stor respekt for selskapets arv og er sett på som en forutsetning for å kunne tilby produkter som dagens forbrukere ønsker. Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg