tirsdag 23. august 2016

Persiennevask

Eksperter på markisevask, persiennevask og vask av solskjerming. Korrekt utført renhold for persienner, lameller, gardiner, skjermer og markiser er aller først krevende. Det er tungt og tidskrevende om man ikke besitter riktig utstyr for jobben. Vi afhenter og leverer i hele StorKøbenhavn og omegn for ialt kr.


Kontakt os for at høre hvornår vi kører i dit område. Erfaring og riktig prosedyre er også viktig for å ivareta investeringen av persienner.

Vi har lang erfaring og god kompetanse på persiennevask og vask av markiser. Dersom ikke persiennene vaskes regelmessig blir de fort ødelagt av forurensning. Persiennevask gjør også at vinduene dine fremstår som renere. Den efterfølgende voksbehandling giver en smudsafvisende overflade.


ByVask er total leverandør av renholdstjenester til privat og offentlig sektor i området Oslo og Akershus. Skreddersydde løsninger tilpasset deres behov, krav og. Med mange års erfaring gjør jeg jobben til en hyggelig pris.


Velkommen til Stefans vinduspuss Jeg har spesialisert meg på vindus og persiennevask.

Markise- og persiennevask bør utføres regelmessig. Løsningen for å unngå korrosjon og slitasjeskader er å vaske markiser regelmessig. Det er viktig at duken ikke blir innrullet våt da det vil skade den. Dette er en rimelig måte å holde markisene i god stand gjennom mange år.


Billigere end du tror! Vask av persienner og screens er et viktig forebyggende tiltak! Romerike Vinduspuss tilbyr persiennevask , gjerne i forbindelse med vinduspuss, og vi kan tilby dette uten at de behøver å demonteres. Vi bruker et rentvannsystem uten bruk av kjemikalier der dette er hensiktsmessig, og vi kan gjøre det utenfra helt opp til fjerde etasje – uten bruk av hverken stige eller personløfter.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Noen som har tips om hvordan jeg kan vaske persiennene lettest mulig? Vi har bred kompetanse på vinduspuss, persiennevask , fasadevask og dagligrent. Vi utfører vinduspuss for både private, bedrifter og. En stolthet for yrket har gitt oss mange faste kunder.


Alle er tjent med en skreddersydd. Ring gjerne for en hyggelig prat. OGSÅ NÅR DU SKAL HAVE NYT! Vi anvender vores eget patenterede persiennevaskesystem.

Jeswash vasker lameller og snore helt rene. Hos oss er det service og kvalitet som står i fokus. Vi har års erfaring med renhold av fasade og vedlikeholdstjenester. Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.


Få oldfruens velafprøvede fif til rengøring af beskidte og gulnede persienner. Se også, hvordan du undgår striber på persiennerne under rengøringen. Vi sørger for, at dine persienner og gardiner får den helt rigtige rensning, som både er miljøvenlig og lever op til kravene om en effektiv rengøring.


Til persiennevask skal bruges varmt van skummende vaskemiddel - f. Persienner er et sikkert og stilrent valg, der sikrer effektiv afskærmning til dine værelser. Find din nye persienne I Danmarks største udvalg hos UNIG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg