tirsdag 9. august 2016

Panel innendørs

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år.


DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Innendørs Sparkel, lim, fug og puss Tilbehør innendørs Tilbehør utendørs Utendørs Innendørs. Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Hvorfor gir vi LED-panelet så mye oppmerksomhet?


Det er ganske enkelt fordi de er stilige og snur opp ned på konseptet “lys”. De skiller seg nemlig drastisk ut fra tradisjonelle glødelamper og lignende lyskilder. Et LED- panel utstråler lys over hele flaten.

Produkter med RGB-funksjon lyser til og med i ulike farger. LED panel for innendørs takmontering med prismereflektor(UGR19) og tilpasset T-profil himling. Leveres med driver, meter kabel med støpsel. Unik hytte, også innendørs.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange. Panel kan monteres stående, liggende, på langs, på tvers, rett, skrått, som brystning eller i full høyde.


Hva du velger er opp til deg og din smak. Men det finnes visse tommelfinger-regler som er gode å ta med seg: Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden, samtidig som rommet virker bredere og lengre. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak.


Er du lei slette vegger av gips?

Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske. Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.


Frisk opp miljøet i ditt hjem ved å male dører, lister og panel. Vi tilbyr et variert sortiment av maling fra Nordsjö som er fyldig, godt dekkende og dermed lett å påføre dører, karmer, listverk og mer. Dører, lister og panel burde grunnes før siste strøk med maling.


Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Når panelveggen er tidligere malt kan det være fristende å bare legge på et nytt strøk eller to med maling.


Men om du gjør som fagmannen vil du få et vesentlig. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg