fredag 26. august 2016

Farvehandler

Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Velkommen til vår internettside.


Helt fra starten og frem til idag har kvalitet og. Vi er forhandler av det aller meste en trenger når en skal pusse opp eller bygge nytt. Find en farvehandel i nærheden af dig og få inspiration og vejledning til dine malerprojekter.

Autoglyms serie av bilpleieprodukter for profesjonelle og for entusiaster er høyt respektert over hele verden. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Vi elsker farger og har en glødende pasjon for faget vårt! Vi tilbyr spesialkompetanse innen farger, fargevalg, spesialblandinger, tekstil, tapeter, fliser. Det er altid gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinkonsulenter.


Farvehandler , inklusive. Hurtig levering og professionel hjælp. Hos Fargerike Kjøstelsen finner du det meste av det du trenger til din oppussing og maling både innvendig og utvendig.

Vi har en verden av farger for deg å velge i. Christoffersen AS har en over 1år gammel historie. Finn en butikk i nærheten og få inspirasjon og veiledning til dine maleprosjekter. Flügger farve malingsbutikker dekker hele Norge.


Find din nærmeste Beckers forhandler her. Information om cookies Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af hjemmesiden. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i vår forretning! Alle forretninger kan levere produkter, men vi formidler også kjøps opplevelse og faglig. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Fargehandel med stort utvalg av maling, tapet og gulv som parkett, laminat, vinyl og linoleumsbelegg.


Sentralt plassert på Torshov i Oslo. Nu er din farvehandler blevet endnu bedre! Det er nu nemmere for dig at få en god service og gode priser - selv om du måske ikke lige bor i nærheden af Glostrup.


Opret dig som fordelskunde her på hjemmesiden og få en gratis startpakke, muligheden for at bestille farveprøver og brochurer og ikke mindst rabat, når du handler hos os. Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer. En farvehandler sælger malervarer og materialer til væg- og gulvbeklædning.

I forretningen sælger man også kemikalier og rengøringsmidler samt ofte en række andre varer, som fx badeværelsesudstyr, gardinstænger rullegardiner osv. Mange farvehandlere udlejer værktøj, stiger, slibemaskiner osv. HC Jacobsen forhandler kvalitetsmaling og hobbyartikler.


Spørg vores faguddannede personale til råds.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg