torsdag 25. august 2016

Russisk porselen

Russisk porselen

Kafèen heter Kafèen på Havna. Russisk porselen er et unikt samlerobjekt. Ordet porselen normalt forbindes med servise, inkludert plater, boller, tekopper og skåler. Det kan også referere til vaser, figurer og andre objekter også. Opprette en samling av russisk porselen kan ta år å fullføre.


Her er dagens bilder: Litt forskjellige glass. Larsen Cognac-flaske og glass. Det finnes flere typer russisk sjal, men alle er like ekstraordinære i både visuelt utseende og etterlevelse av tradisjoner. Pavloposadskie sjal, oppkalt etter byen de er produsert i, er kjent for sine lyse blomstermønstre og ekthet - de ser akkurat ut som de russiske damene hadde på to hundre år siden.


Fabrikken produserer fortsatt kopier av originale tekanne design som brukes av russiske kongeligheter. Lomonosov Porselen er alle håndlagde bevare de gamle produksjonsteknikker i inngåelse av kvalitet porselen. Alle tekanner er håndmalt og noen dekorasjon hjelp gull er karat. Hans gjenstander ble for øvrig viktige samleobjekter i de europeiske kongehus og regnes nå for å være noe av det ypperste russisk kunsthåndverk har frembrakt.


Etter revolusjonen ble det produsert en serie interessante, avantgardiske gjenstander i porselen. Keramikk og porselen. Du nevnte England: Det tar lang, lang tid å få en oversikt. Glass og Porselen : Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss.


Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen. En søt liten godbit fra USSR, Soviettiden. Jeg har en stor samling av alt mulig. Denne tavlen følges av 4personer på Pinteret.


Russisk porselen

Se flere ideer om Porselen , Tekopp og Kaffekopp. History of Imperial Porcelain. After over 2years since the factory’s inception, Imperial Porcelain has become an esteemed cultural treasure of Russia. In Europe, porcelain came to be colloquially known as “white gold” because of its secretive nature of production and high price. Har du noen gang lurt på hvorfor Imperial Porselen kalt hvitt gull av Russland?


Hva er verdien av porselenprodukter og hvorfor tiltrekker de oppmerksomheten mot. Selges av gullklompen fra Ølen. Best priser på pyntegjenstander i keramikk, porselen og glass på QXL.


Russisk porselen

Kvaliteten på porselenet kan du til en viss grad vurdere selv. Du ser det i de umalte flatene som skal være uten groper, ujevnheter og svarte prikker. Et triks er å dekke til de svake punktene med dekor. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL.


Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg