onsdag 24. august 2016

Jotun glassfiberstrie

Produktet har gode armerende egenskaper, gir en fin overflate og er overmalbar med alle Jotuns vakre farger. Er enkel å sette opp, er jevn og pen i veven og klør mindre. Glassfibervev med lavstrukturmønster for tørre rom.


Hos MAXBO finner du glassfiberstrie som er lett å sette opp og lett å ferdigstille. Kjøp på nett eller i butikk.

Murflater som har små sprekker som vanskelig lar seg tette med maling, kan med. Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet. LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler vegger med glassfiberstrie og andre ujevne underlag, til rustikke, slette vegger med et mineralsk utseende. Endelig en etterlengtet, magisk løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på en smart måte!


Fantastisk forandring med LADY Minerals Revive! I dag angrer mange bittert på at de lot striemoten herje med husets vegger. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Egner seg i alle tørre rom, gir et jevnt og ensartet underlag for maling.


Jotun Våtroms tapet er en impregnert spesial glassfiberstrie til bruk i Jotun Våtromssystem. Systemet gir en fin overflate, og kan benyttes i våtsoner i kombinasjon med øvrige produkter i systemet ifølge. JOTUN GLASSFIBERSTRIE VÅTROM 11. Jotun Våtromstapet er en impregnert spesial glassfiberstrie til bruk i Jotun Våtromssystem. Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie , murstruktur etc.


Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. Siste alternativ er å legge duk. Ser det finnes ulike alternativer.


Her har jeg ingen erfaring fra tidligere, så er veldig usikker på hvor vanskelig det er å få godt resultat her. Jotun slettvegg, veggornyer, fiberduk osv. Er dype spor i dagens tapet, så må nok ha en duk med litt tykkelse for at det skal bli bra.


Fordelene med glassfiberstrie i forhold til vanlig tapet er flere. Du kan male med den fargen du vil og det holder som regel med ett strøk.

På badet trenger veggene noe mer forarbei enn i andre rom, før du legger strien. Den kan lett fjernes etter at den er klistret på. Jotun Dekorativ består av Jotuns dekorative virksomheter som maling, beis og lakkprodukter til håndverk og gjør-det-selv markedet i Skandinavia. På dette kjøkkenet sitter det en svartmalt glassfiberstrie som skal helsparkles.


Vi kommer til å gjøre det med en teknikk som kalles rullesparkling. Det spesielle er at man ruller på sparkelmassen med en rulle. Etterpå jevnes overflaten ut med en bredsparkel.


Gjort på riktig måte går jobben svært fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg