fredag 26. august 2016

Jotun fargevelger no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt blir med nye farger. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN -farger som er nøye utvalgt av fargeeksperten hos JOTUN Farge­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fargesett rommet med Jotuns fargevelger og se hvordan det blir. Husk at en pc-skjerm ikke vil gi deg et korrekt inntrykk. Mal opp noen fargeprøver på løse plank.


Her har eieren ønsket å fremheve verandaen og har derfor valgt en annen farge på altanen. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil.


Prøv den på PC eller større tablet, vi lover at den er rå!

Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY!


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg