fredag 5. august 2016

Macchiato farge

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Er en rødaktig beige tone.

En varm beigetone med klare røde undertoner. Vi har macchiato i gangen og er veldig fornøyd med den fargen der. Dette skjedde i den forrige leiligheten der vi malte gangen i macchiato og følte den var rosa på dagtid. En farge vil også påvirkes av omgivelsene, det betyr f. Vanilje er en varm beige tone. Denne fargen tilsvarer Caffe Latte.


Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt.

Ja har sett at den heter kalk, men ser også at den kan se ganske grå ut (noe vi ikke ønsker). Vil ha en farge som er i nærheten av macchiato eller en annen beige farge som ikke er gul, men heller ikke like grå som kalk, frostrøyk. Syns skandinavisk lys er altfor gul. Den er nesten mer brun enn grå og middels mørk. Tror ikke jeg ville ha gått for noe mørkere enn det med mindre rommet er veldig stort og lyst.


Kalk og Skagen er greigefarger som er ganske lyse, men som likevel gir en tydelig kontrast mot listverket. Har bestemt meg for fondvegg i Solid (selv denne ble ikke så fin mot skråtaket) og resten av veggene i en lysere farge. Skal du ha lysere farge så kanskje hamp eller teblad? Malte nettopp gangen i macchiato med bomull lister.


Macchiato og lys antikk oppgis som gode. Da bør du ligge unna hvite toner som går over til lys grått, det vil se møkkete ut, sier fargedesigner Tale Henningsen i Nordsjø. Vil du ha litt mer farge , er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Shop Tiger of Sweden HAMPUS - Lommebok - macchiato for kr 42(19) hos Zalando.


Er det mye brunt, velg en gylden, hvit tone. Fri frakt på bestillinger over 2kr.

Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet. Kildeløst materiale kan bli fjernet. Pris for små forhandlinger. Jeg vil selge for 5nok. Hvilken farge ville du anbefalt til veggen på kjøkkenet?


Rommet er ganske lyst, men kjøkkenbord og stoler er svarte, så kanskje en lys farge. Feks sand eller macchiato ? Mitt neste spørsmål, jeg ønsker også å male hele soverrommet, gjerne litt mørkt i en farge som passer til den jeg evt velger i kjøkkenet, slik at det blir en. Hei:) Vi har fargen macchiato i gangen og vurderer og bruke den videre på en vegg i stuen kombinert med lys antikk- det vi lurer på er om lys antikk vil oppleves gulaktig sammen med ferdigmalte lister. Varm, lang jakke latte macchiato - bpc bonprix collection bestill nå i online shop til bonprix. TENK HELHET Ta også med i betraktningen hvilken farge du har på møbler og gulv.


Gulvets egenfarge er utgjør en viktig flate i rommet, og vil i stor grad påvirke opplevelsen av veggfargen. Se derfor til at disse fargeflatene harmonerer med hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg