onsdag 31. august 2016

Oljebeis tørketid

På utkikk etter oljebeis? Stryk beisen godt ut og bearbeid kun 3-bordlengder av gangen. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking.

Butinox Oljebeis har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Påfør ett tynt strøk, og tørk av eventuelt overskudd med en tørr, lofri klut. Jobb raskt og effektivt. For å få et jevnt og pent resultat, anbefaler vi deg å sluttstryke tynt inn i foregående felt.


Terrassebeisen skal trenge inn i treverket – ikke danne film. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.

Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24. MER INSPIRASJON PÅ JOTUN.


Ideer og tips på jotun. På våre nettsider finner du mange inspirerende bilder av terrasser og uterom, og råd om hvordan du bruker våre produkter. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Osmo Oljebeis er anbefalt brukt til all interiør av tre, spesielt gulv av heltre, parkett, OSB og kork, såvel som trapper og møbel overflater. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc.


BUTINOX Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Forside Eksteriør, tak og maling Tørketid - Drygolin oljedekkbeis ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Tørketid avhenger i stor grad av tørketemperatur, og hvis du bor i samme land som resten av oss så er det absolutt ikke ideell tørketemperatur nå om dagen, så du kan forvente at det tar mange ganger så lang tid før beisen tørker kontra om temperaturen hadde vært grader. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Trebitt oljebeis hvit liter. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Det kan også være kjekt å vite at oljebaserte produkter er mer utsatt for duggmatting, fordi de har lengre tørketid enn de vanntynnede.


Er du nødt til å gjøre jobben om ettermiddagen, er derfor akrylprodukter å anbefale, ifølge Ifi.

Artikkelen har vært publisert på Dinside også tidligere. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Min erfaring med Butionox terassebeis er at den biter dårlig på seg selv - det er antagelig derfor man skal legge den vått-i-vått om man skal ha to strøk på en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg