mandag 17. september 2018

Hvit plastplate

God Service Og Rask Levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Drivhusglass Som Holder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Høyglans på en side og matt på den andre.

Vi kutter din hvite plastplate på dine mål. Og mye mer En akryl plasplate er enkel å skjære til selv. Billig massiv plastplate i matt hvit Lettvektsplate Svært værbestandig, kan brukes utendørs. Enkelt å skjære i med fintannet rundsag, stikksag eller håndsag.


Fin høyglans hvit Lettvekter. Meget værbestandig - Kan brukes ute. Gulner ikke ved sollys Splintrer ikke som glass Enkelt å kutte med en fintannet rundsag, stikksag eller håndsag Tysk toppkvalitet Hvit høyglans akryl er en helt alminnelig plastplate , som kan anvendes innendørs og.

Platene har glatt overflate som er enkel å holde ren. Plastplatene tåler også alt av fukt. I en pakke med mm plastplater er det plater, dvs 8m2. I lokaler og bygg hvor man benytter minilaster, truck, traktor og lignende egner platene seg godt.


Det gjør platen god til avskjerming, som sikkerhetsglass og slagfaste frontvinduer. Gå til plastplater i Polykarbonat. Produktet leveres i klar og hvit utførelse og benyttes. Hvis plastplata ikke har blitt varmet lenge nok, vil knekken ha hvite strekkmerker. Hvis vinkelen ikke ble som ønsket.


Hvit PS rygg og APET plastplate i front. Klikklister gjør det enkelt å skifte budskap. Leveres med skruer og plugger for montering. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Rimelige Priser Og Rask Levering! Klassisk plastglass med svært gode optiske egenskaper, svært god bestandighet ved utendørs bruk, høy overflateglans og god ripefasthet.

Materialet kan sages. Vi leverer over hele landet. Vi tilbyr teknisk plast av typen høyteknologisk plast, konstruksjonsplast og standard plast. Vi har peek, pom, polycarbonat, PA, PE mm. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Pidestalen er idag hvit så jeg trur att den må va hvit fremover og, ser litt stusseligt ut hvis jeg feller in en transparant, men takker for tilbudet. Min tanke er att skjære bort en firkant, for att siden skru på plass denne som da ska gå rett ned. Og siden tette med sika rundt.


Hobbyplate spon hvit Fra: 7- per stk Kjøp. Nå sommerstid ønsker jeg en tynn plastplate opp på gitterrista. Jeg har foreløpig lagt en tynn plastplate , beregnet på å stå under utepeis på markterrassen.


Vet ikke hva bruksområdet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg