tirsdag 25. september 2018

Møretyri

Vi blir så glade av å se fornøyde kunder. Dette resulterer i et produkt som gir tømmer og stavlaft det beste utrykket, og samtidig sikrer oljen god beskyttelse mot vær og vind. Oljen trenger godt inn i sprekker, særlig i mefar og lafteknuter. Møretyri AS fra , Møre og Romsdal. MøreTyri leverer olje- og tjæreprodukter til trebehandling og trebeskyttelse.


De lager blandingsprodukter av tjære og andre naturprodukter som er nøye tilpasset ulike bruksområder innen trebehandling.

Utvendig leveres produkter som tjærebeis, terrasseolje, tømmerolje, linoljemaling og båtolje. Har hørt en del positivt om MøreTyri. Er noen gamle tråder om den her.


Dere som bruker denne, er dere fortsatt fornøyde? Holder Oljen det den lover, at det kun holder å stryke over med en svamp de etterfølgende årene etter første behandling? Har noen erfaring med MøreTyri i forhold til en god terrassebeis?


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Produktene er blandingsprodukter av tjære og andre naturprodukter som er nøye tilpasset ulike bruksområder innen trebehandling.

Høyt tørrstoffinnhold. Oljing av en terrasse kan ta en dag. Du påfører vått i vått inntil treet ikke trekker mere. Tørker av det som ikke trekker inn. Til utvendig bruk har de solide produkter som tjærebeis, terrasseolje, tømmerolje, linoljemaling og båtolje.


Det er dyrt, men vi har vært kjempefornøy siden det holder så godt! Tjære og linoljeprodukter til utendørs og innendørs bruk. I nettbutikken finner du disse produktene: topChink, topSeal, MøreTyri terrasseolje, Tyrill Interiørolje og utstyr til fuging av laft. Bygg og Bevar er et nettsted for deg som bor i - eller jobber med gamle hus.


Her finner du tips, håndverkere og produkter. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Våre satsingsområder: Tjære, linolje, tømmerolje, beis, terrasseolje, båtolje. Jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra magasinet Norske Hjem.


Vi liker ikke spam og vil aldri gi din e-post videre til andre! Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som. Tjæra blir frigjort ved forsiktig oppvarming av småkappet tyirot, uten lufttilgang (tørrdestillasjon).


This site was designed with the. Create your website today.

Vi samarbeider med MøreTyri – dette er en leverandør av trebehandlingsprodukter vi er trygge på. MøreTyri lager blandingsprodukter av tjære og andre naturprodukter som er nøye tilpasset ulike bruksområder innen trebehandling. Veldig bra service, veldig bra produkt.


Enkelt å påføre, drøy, fin å se på og god lukt. Får masse skryt fra forbipasserende. Treindustrikonsernet Moelven leverer skurlast, konstruksjonsvirke, interiørprodukter, limtre, byggmoduler og kontorløsninger.


Leverer egne produkter i gran og furu og et bredt utvalg av byggevarer. Informasjon om produkter, kart og kontaktinformasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg