mandag 17. september 2018

Fargekart oljebeis

På utkikk etter oljebeis? TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene.

Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget. Butinox Oljedekkbeis har ekstra god vannfasthet og lang holdbarhet.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis.


Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk.


Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Velg TREBITT Terrassebeis. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling.


Maling gir en dekkende overflate. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc.

Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger. BRUKSOMRÅDE: Trygg Oljebeis brukes til hus og hytter, utendørs på ubehandlet eller tidligere beiset treverk, samt trykkimpregnert treverk. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning.


Den har en høy glans og gir en fantastisk glød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg