tirsdag 18. september 2018

Elvang teppe

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Alt på lager i vår butikk på Bryn.


Norges største utvalg. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Ved et besøk på et lokalt marked oppdaget de alpakkaullen og forelsket seg i dens mykhet, eleganse og varme. De tok med seg noen tepper hjem til Danmark og det tok ikke lang tid før forretningsideen vokste frem.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Pleddet har et ensfarget design og er laget i 1 babyalpakka-ull. Babyalpakka-ull kommer som oftest fra alpakkaens første klipping og er utrolig myk, varm men likevel lett, smussavvisende og nupper minimalt. ELVANG er et dansk merke som produserer luksuriøse tekstiler av utsøkte, naturlige fibre.


Elvang teppe

Hvert produkt er resultatet av dyktig, lokalt og originalt håndverk kombinert med moderne skandinavisk design. Kvalitet, tradisjon og sosialt ansvar er de bærende prinsipper i firmaet som også er fairtrade registrert. Sammenlign pris på pledd. Se beste pris fra over 5butikker.


Design Lina Johansson Tindra 1. Der ble de kjent med alpakkaen og dens betydning som husdyr gjennom flere tusen år. De kjøpte med seg noen pledd vevd av den myke alpakkaullen, og hjemme i Danmark ble familie og venner svært begeistret for de myke, varme og elegante pleddene. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres.


Elvang teppe

Ull er gull året rundt! Passer til alle årstider, og til alle. HAY Pinocchio Multi Colour Teppe ØEt nydelig teppe , håndplukket av HAY.


Pinocchio er oppkalt etter et Dansk godteri, som er et fargerikt sukkerglassert godteri. De fargerike filtballene er individuelt rullet, hengt på en streng, og sydd inn i et sirkelformet teppe. New Zealandsk ull, håndlaget i Nepal. Pledd og tepper fra Ellos til bra priser. Velg blant mengder av herlige pledd og tepper i ulike modeller, farger og mønster.


Elvang teppe

Shop online hos Ellos. Det er få ting som er så behagelig og avslappende som å tulle seg godt inn i et mykt ullpledd. Enten det er en sen høstkveld foran peisen på hytta, en kjølig og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg