fredag 28. september 2018

Indiska puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Medlemsdager: på hele sortimentet! Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud.


Den enkleste måte å style ditt hjem er å bytte farger på dine tekstiler.

Her har vi samlet våre gardiner, puter , store puffer, putetrekk og innerputer. Fri frakt fra 1kr Rask levering 1-dager Fri retur i butikk. Dette produktet er utsolgt online, men kan være tilgjengelig i våre butikker.


Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Puter i alle farger og mønstre. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme.


Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.

Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.


Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er. De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Indiska puter som bare har blitt brukt til jul. Sommeren står for døren, og man gleder seg til blomster og farger.


For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Se utvalget, bli inspirert og bestill dine nye putetrekk her. Putene våre er robuste, utstyrt med skjult glidelås og produsert i Tyrkia.


Her finner du alt av puter med elegante blomster dekor, frynser, rutemønstre og mye mer!

Hos GANT har vi puter til en hver smak som garantert komplimenterer ditt interiør. Dro rett tilbake så snart frokosten var fordøyd i dag tidlig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Lag på lag av gammelt og nytt. Sett kronen på verket på sengen med et flott sengeteppe!


Finn ditt nye sengeteppe på IKEA. Putetrekk til soverommet Trenger soverommet litt forandring? Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg