tirsdag 25. september 2018

Jysk kontinentalseng

Vi hjelper deg med å finne den som passer for deg. Vi har et stort utvalg senger. Finn det nærmest deg her. Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Alltid lave priser og et stort utvalg! En kontinentalseng er ikke bare et elegant møbel for soverommet. Det er også en hverdagsluksus som gir deg støtten og komforten du trenger for å våkne opp uthvilt hver morgen.


Kombinert med en matchende sengegavl er en kontinentalseng et behagelig sted hvor du kan lese, se på tv og slappe av. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Den består af lag: En topmadras, en springmadras eller en skummadras i midten og en boxmadras eller en polstret ramme som bund. Alle kontinentalsenge er inklusiv ben i træ eller stål. Husk dages prissikkerhed og nem bytteservice, hvis du fortryder. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet.


JYSK Norge samlede varesortiment. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. De tre lagene sikrer en optimal stabilitet og liggekomfort. Med to madrasser liggende oppå hverandre, får du optimal støtte da madrassene tilpasser seg din kropp.


Jysk kontinentalseng

Dersom du er på jakt etter en dobbeltseng, vil du med en kontinentalseng også slippe problemer med ekstra rom mellom madrassene, du får en jevn overflate over hele sengen. Bäddmadrasser ser dessutom till att det där irriterande gapet i mitten av dubbelsängen försvinner helt och hållet, så att du ligger bekvämt var du än befinner dig i sängen. Titta närmre på våra olika kontinentalsängar här på JYSK.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Som navnet tilsier, så er dette en seng med alt det grunnleggende en god kontinentalseng skal ha. Dessuten kommer den i forskjellige størrelser, noe som kan være kjekt å vite. Med en Basic får du en helhetsløsning med fokus på både design og komfort.


Jysk kontinentalseng

Dessuten har en kontinentalseng høyde, som gjør det lettere å stå opp på morgenen og legge seg igjen på kvelden. Ikke minst er det et lekkert møbel som tilfører eleganse og luksus i soverommet. Lik en trone pryder kontinentalsengen soverommet. Kontinentalseng innredning - detaljene som gjør en forskjell.


Med en kontinentalseng får du en seng med et ekstremt høyt komfortnivå, som samtidig ser fremragende ut i ethvert soverom. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig. Forskjellen på en kontinentalseng og alminnelige senger er, at kontinentalsenger har et ekstra madrasslag, hvilket gir forhøyet komfort og en bedre søvnopplevelse. Det er vanlig at man bruker overmadrass på begge disse. Her finner du kontinentalsenger av god kvalitet i flere størrelser både med og uten skuffer for oppbevaring.


Jysk kontinentalseng

Hos oss kan du velge mellom madrasser i alle prisklasser. Se utvalget av vendbare madrasser fra Odel og Svane. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg