torsdag 20. september 2018

Liten dukkevogn

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Utfordrende leker til barn med intellegent lek og læring.


Hos Lekeakademiet har vi leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Barn elsker dukker, og alle dukker trenger en dukkevogn.

Hos oss finner du et stort utvalg av dukkevogner fra en rekke kjente merkevarer. Vi har kombivogner, bagvogner, tvillingvogner, babyjogger, paraplytrille og dobbelvogn. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Her på Jollyroom tør vi garantere at dere vil finne deres barns nye dukkevogn og dukkeseng. Vi har alt av tilbehør til dukker og dukkehus, levert fra de gode varemerkene du kan stole fullt og helt på, som Brio, Smallstuff og Kids Concept, bare for å nevne noen få.


Selvsagt har vi også alt annet av leker her på huset, til barn i alle aldre.

Nydelig liten dukkevogn. Er så fornøyd m de søte vognene til tvillingene våre! De triller lett m gode gummihjul og er perfekte til små jenter, fra år til ca fire!


Ca lik høyde som brio gåvogn. Dette er en liten lilla dukkevogn i morsomt Peppa Gris-design. Peppa Gris er en elskverdig, spydig og glad liten gris som bor sammen med sin lillebror George, Mamma Gris og Pappa Gris.


Er på jakt etter noe lignende til Hannah også - men har jo aldri tid til å reise noen plasser for tiden - så kanskje de finnes å få tak i på nett ? Jeg må si jeg beundrer stå-på motet ditt med så mye og ofte sykdom i det siste ! En billig dukkevogn er en selvsagt leke for hvilket barn som helst. Alle små hermer hva de litt eldre gjør, så barn som ser sine foreldre trille rundt småsøsken med barnevogn vil jo selvsagt også prøve dette. Så dukken blir det lille barnet, og vognen en liten kopi av fars og mors vogn. Det følger med en liten gul og hvit-stripete sovepose som dukken kan ligge i eller oppå.


Dukkevogn Søt og hvit Dukkevogn med hvit kurv. Morsomt tilbehør til dukkehuset. Vognen måler ca cm. Kjempesøt dukkevogn i grå flettet kurv fra Imagetoys. Anbefalt fra år og oppover.

Lukk Lagre handlekurv til epost. Snakk om dukkevogn , i en ny, blå farge! Nå kan du gå og handle og legge varene i kurven, akkurat som de voksne.


Du kan også slå ned kalesjen, justere håndtakene og legge sammen vognen. De små, snurrende hjulene gjør den lett å kjøre. Yndig, liten dukkevogn i blått tre fra Maileg.


Passer til Mailegs serie av My kaniner. Supersøt gaveidé til lek eller pynt på jenterommet. Dukkene krever av og til en tur i vognen og en liten lur. Med denne klassiske BRIO dukkevognen har du solide hjul for sikker transport og ikonisk og.


Les tester og omtaler før du kjøper. Det er en liten rød dukkevogn , som du sikkert også kan huske fra din egen barndom. Hjulene er i hvit gummi og setter derfor ikke merker på stuegulvet. Jeg har en plan om å lage en skikkelig dukkepakke til minsten her.


Den skal hun ikke få før hun blir eller år, men jeg lager stadig noen småting. Har dukke, dukketøy og nå vogn. Vil også sy en liten stellebag som kan høre til vogna.


En klassisk dukkevogn av tre med fast kalesje. Liten trehjulsykkel uten lasteplan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg