mandag 17. september 2018

Maling gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Mange gravide er engstelige for at maling , hårfarging, kjemikalier og legemidler kan skade fosteret.

Gå til tryggmammamedisin. Det er satt frem en del teorier om at vannbasert maling kan ha en allergifremmende effekt, forteller Havnen. Disse teoriene har aldri blitt stadfestet. Både Giftinformasjonen og Statens Arbeids og Miljøinstitutt anser det som trygt for gravide å male med vannbasert maling.


Du kan male barnerommet uten å være redd for sterk malingslukt eller skadelige avdamping. Med Jotun SENS unngår du begge deler. Det lille som damper av når SENS tørker, blant annet vann, er ikke skadelig.


Prøv å unngå maling med løsemidler Ifølge Helsenorge.

Men ut fra et føre var-prinsipp anbefaler man likevel den gravide å begrense bruk av denne typen maleprodukter. Trygt valg av maling for den gravide. For deg som er gravid er det ekstra viktig å ta hensyn til den lille i magen. De fleste malinger man kjøper til vanlig husbruk nå for tiden er så og si løsemiddelfrie.


Dvs at det ikke er noe farligere for en gravid , enn for en ikke- gravid. Luft mens du maler og la være å stikke nesa i malingsspannet er i grunn det rådet jeg har fått - og det følger jeg mens jeg maler med vannbasert maling. Jeg er blitt anbefalt å ikke male av jordmor så dette gjør samboeren min! Dette medfører jo da endel oppussing. Vi har malt ca kvm tilsammen ink soverom.


Fikk anbefalt infra diamant maling som er en vannbasert oljemaling til bruk på panel. Den gravide kan også male selv. Når det gjelder oljebasert maling , som altså må tilsettes løsemidler for å kunne tas i bruk, har man ikke klart å påvise skader hos mor, foster ellerbarn der heller, men teorien viser at det kan være skadelig. Derfor anbefaler man gravide å male med vannbasert maling. SENS er en malingserie som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide.


Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.

SENS maling inneholder ikke MI - Les mer her! Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Hvis de føler ubehag bør jobben overlates til andre, men så lenge det brukes vannbasert maling og luftingen er go er det ikke noe i veien for at gravide maler barnerommet. Selv ressurssterke mennesker har psykiske helsutfordringer, så det er absolutt innafor å ta kontakt med tjenesten. Det er opptil dem å vurdere om de kan tilby hjelp. Hei, og gratulerer som gravid ! Løsemidlene i maling og andre oppussingsprodukter er fettløselige, de kan passere over morkaken til fosteret og hos fosteret over barrieren fra blodet til hjernen. De kan dermed påvirke utviklingen av hjernen, og fra erfaring med voksne som jobber med løsemidler over tid vet vi at det kan være skadelig.


Utendørs er det naturlig nok god ventilasjon, så det bør gå fint også med oljebasert maling. MEN er du nødt til å gjøre det nå da? Kan du ikke sette deg i hagen hos noen venner med god samvittighet, og få mannen til å male? Jeg har malt mye som gravid og det har gått bra. Men vi har vært nødt til det, f. Jeg fant ut at jeg er gravid for noen dager siden.


Mitt neste prosjekt er å male noen kommoder, men så kom jeg plutselig på at jeg er gravid , og lurer på om det er dumt å male da. Noen som har peiling? Jotun reklamerer jo for SENS, en maling uten farlig avdamping.


Er det noe å male med feks? Ved alle svangerskapskontroller i siste halvdel av svangerskapet måles avstanden fra blygdbenet (symfysen) til øvre kant av den gravide livmoren (fundus). Legen og jordmoren snakker om SF-målet.


Dersom tilveksten stanser eller bremser opp, vil det kunne avspeiles i manglende økning i SF. Gravide kan godt delta i oppussingsarbeide så lenge fysikken tillater det. Malermester Tina Juuhl lot seg intervjue om maling og graviditet mens hun selv gikk gravid.


Som gravid er man litt usikker og litt redd for å ta sjanser, men stort sett er barnet bedre beskyttet enn deg, uttalte hun til Fargemagasinets journalist, Øistein Lie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg