torsdag 6. september 2018

Osmo dekorvoks fargekart

Osmo dekorvoks fargekart

Står kvalitet i fokus? Kjøp direkte i nettbutikken. Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.


Osmo dekorvoks fargekart

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Transparent behandling for innendørs bruk. Også godt egnet for kork og OSB. Produktet er godkjent for bruk på barneleker av tre og leveres i et stort utvalg farger, hvor inspirasjon er hentet fra naturen og ulike tresorter.


Osmo Hardvoksolje Topoil. Velg ett eller to strøk for transparent eller intensivt resultat. Brukes til gulv, vegg og tak, samt alle typer interiør, som møbler, listverk, benkeplater, kjøkken osv.


Osmo dekorvoks fargekart

Kan blandes med hverandre for å skape forskjellige nyanser i fargen. Påføres i ett strøk på ubehandlet tre, deretter påføres ett strøk. Fra transparent til dekkende og matt til lett glanset. Svært hurtig levering til Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansan Trondheim og Stavanger. Det du ikke kan finne hos oss, kan vi bestille.


Norsk brosjyre kan de lese her. Vi har valgt ut åtte farger i et fargekart. Skader som måtte oppstå kan lett rettes opp uten synlige merker. Dette er farger tilpasset det norske trendbilde i tiden fremover.


Osmo dekorvoks fargekart

Trendmessig ser vi at det blir mer populært med beige og brune toner på treverket, mens de kjølige, grå nyansene går litt. Produktet gir en overflate som er smuss og vannavvisende, slitesterk og trenær å ta og føle på. Det skal alltid monteres lekkasjetrau under maskiner som står i rom med parkett så. Det trenger dypt inn i treverk og lager en microporøs. Meget godt egnet til innfarging av gulv, og like godt egnet til innfarging av kjøkken og baderomsinnredning, som til møbler og leker av tre.


Se Bruksanvisning med info, for behandling av benekplater og interiør med TopOil. Bruksområder er alle typer interiør, som gulv, møbler, kjøkken ect. Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.


Utvikling gjennom erfaringer og tradisjoner… Om vi ser på furu, gran og andre sentvoksende råstoff til vår industri, tar det ca 1år å vokse og gro for å bli til en solid og stabil kvalitet. Den gir en diffusjonsåpen, vann og smussavvisende overflate som er motstandsdyktig mot f. Matt inneholder naturlige oljer og vokser. Fargeløs for interiør.


Diffusjonsåpen meget vannmotstandsdyktig og slitesterk sikrer et godt inneklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg