fredag 14. september 2018

Scanox butinox

Scanox Meny Hovedmeny. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Scanox butinox

Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. For­ behandling med grunning er ikke nødvendig. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Butinox Husvask Årlig vask av hus og terrasse. Gir ingen fiberreisning. Følg instruksjoner til bestillingen er bekreftet. Du vil motta en ordrebekreftelse på mail, når bestillingen fullført.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig. Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk. Grunningen beskytter mot rust og slitasje fra vær og forurensning, og gir ekstra beskyttelse som underlag for videre behandling med TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak.


Finn din forhandler : Skriv inn postnummer: Søk etter: Alle produkter. De markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. Anbefales på nyt grundet eller tidligere laseret træværk samt på træværk malet med dækkende træbeskyttelse.


Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Den gir svært holdbar beskyttelse og ekstra langt vedlikeholdsintervall. Komponenter fra kvist, sot, vannskader og nikotin som trenger gjennom vanlige malinger og gir misfarging vil med denne teknologien bli bundet opp i malingsfilmen.


Scanox butinox

Vi har produktet som passer ditt. I tillegg motivere til å behandle terrassen ved å gi en lettfattelig innføring i fremgangsmåte for både tidligere beiset og nye terrasser. Etterskyll godt med rent vann.


Værslitt treverk slipes ned til friskt treverk. Regner med at prisen kommer ned på samme nivå i år også, selv om det er tapsprosjekt for butikkene. Se hele profilen på LinkedIn og finn Mettes.


Scanox butinox

Mette har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg