tirsdag 18. september 2018

Lilleborg fabrikker

Vår visjon er ren og nær verdiskapning. Vi har høy fokus på bærekraftig løsninger og stabile, gode vaskeresultater som sikrer fornøyde brukere. Vårt hovedfokus er å skape verdi for våre kunder gjennom reduserte totalkostnader samtidig som vi sikrer et hygienisk, godt resultat.


Kortreist produksjon. Store boligkomplekser ble reist (Torshovkomplekset) til dels nord for det nåværende sognet. Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) Driftsstyret.

Rengjøringsprodukter - Produksjon. De tyske interesser ble kort tid senere overtatt av britiske Lever Brothers (senere Unilever). Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket. Selskapet har lange tradisjoner og har gjennom generasjoner utviklet produkter til rengjøring og personlig hygiene. Lilleborg fabrikk Ski fra , Akershus.


Add to folder Created with Sketch. Remove from folder Order image Created with Sketch. Brua er i privat eie.


Dette er ei kjørebru bygget av betongelementer som danner en bred kulvert som elva renner gjennom.

De gamle fabrikkbygningene på området er nå omgjort til boliger og forretningslokaler. Selskapet er et rendyrket merkevareselskap som produserer og markedsfører vaskemidler og produkter for personlig pleie. Sagene ved gamle lilleborg fabrikker , og de er utrolig bra lydisolert.


Myrens mekaniske verksted. Bortsett fra den ene leiligheten i Agathe. Interiør fra professor Monrads leilighet. En drøm av et barnerom På toppen i den nydelige fabrikk - leiligheten til. Det foregår en ombygging i stor skala.


Etter overtakelsen av svenske Cederroth er også produksjonen av Grumme vaskemidler flyttet til Ski. Protein er en sentral ingrediens i fôr til storfe, gris og kylling. Soya fra Denofa er en bærekraftig og effektiv kilde til planteprotein. Ved fabrikken på Ski i Akershus produseres merkevarer som Zalo, Klorin, Milo, Omo og Blenda.


Men en vannlekkasje satte en stopper for det. Parketten måtte rives opp og erstattes, tørkes, slipes og presses og pusses, og da lokalet omsider nesten var klar, var det for tett på ferien til å åpne en helt ny restaurant. Denne har nå bare administrasjon igjen i området. Motstandsbevegelsen gikk derfor imot å sabotere produksjonen ved fabrikken.


Onsdag vedtok bystyret å stikke en kjepp i hjulene for private initiativ for flere leiligheter. Flertallet av byens politikere vil ha en framtidig skole på tomta. Men mennesker lærer – det ser vi nå For elvas miljø er blitt bedre Det skjøt fart da ungene mine var små Miljøvernminister Sissel Rønbeck bør vi hedre!

Dette betyr at innledninga på fabrikkartikkelen nok må omskrives, og det må kanskje også den artikkelen som denne diskusjonssida handler om. Vi ser økende etterspørsel etter våre produkter og tjenester i Nord-Norge. Arbeidsoppgaver vil være å fremme våre hygienesystemer mot kunder i Nord-Norge generelt, og mot havbruk og fiske spesielt.


Det må påberegnesutstrakt reisevirksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg