mandag 24. september 2018

Feielist

Feielist

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. MAXBO har feielist som gir en pen avslutning mellom dørterskel og gulv. Maxbo har alt av listverk. Kjøp på nett eller i butikk.


Feielist

Om det ikke er nevnt LAKK i produktnavnet er de ubehandlet. Produsert i amerikansk eik. Velg butikk for å se lagerstatus. Laget for å få en fin overgang mellom gulv vegg. Ferdig lakkert i UV lakk med glans 30.


Feielist i Amerikansk hviteik i fallende lengder. Brukes for eksempel ved oppussing når en legger nytt gulvbelegg uten å fjerne gammel gulvlist. Listverk , utforinger, panel, trespiler. Kalles gjerne gulvlist, og er ment for overgangen fra gulv til vegg.


Profiler og dimensjoner matcher i stor grad utvalget til karmlist. Slette eikelister i dette segmentet kalles også for feielist. En feielist benyttes til å lage en pen og harmonisk avslutning mellom dørterskel og gulv.


Hvor mye koster produktet og hvor kan jeg kjøpe det? Først skrapes gammel maling og lakkrester av med en skrape, eller, som her, et gammlt stemjern. Her ser du hvordan du enkelt monterer en feielist på et bad ved hjelp av monteringslimet Casco SuperFix. Kontakt oss på E-post: billingstad.


Feielist

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Jeg har også FOMA feielist på kjøkkenet og er nesten så jeg syter med å bruke den. Enig i tidligere beskrivelser om at det er jet-motor aktig. Irriterende mye bråk! Innvendig lakkert feielist utført i amerikansk eik.


Like profiler kan finnes for både tak-, karm- og gulvlister. En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen, kombinert med en feielist som passer til gulvbelegget. Mange velger imidlertid heller en list som har en profil som kombinerer profilen som kombinasjonen fot- og feielist danner.


Det er vesentlig enklere å montere, og inntil halvparten så mye jobb. Hvis du kan kappe døra litt så kan du legge på en ny terskel og dekke overgangen med feielist. Fuging er også en mulighet,.


Til slutt er selve taket forsynt med en dekorlist som har avrudnede hjørener og rosetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg