fredag 14. september 2018

Fargerike grimstad

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og. Vår nye butikk og innholdsrike butikk ligger rett ved siden av Odden senteret i Grimstad.


Vi ønsker å yte den beste service for deg som kunde og ønsker deg hjertelig velkommen til oss.

Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre. Fargerike Grimstad fra , Aust-Agder. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker.


Spennende, ikke sant? Interiørgården, Bark Silas vei Grimstad. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Har du lenge tenkt på å fornye gulvet hjemme? Vi kjører en eksklusiv kampanje som bare gjelder på nett. BEMA Taksteinolje er en værbestandig, forsterket alkydolje med soppdreper som kan brukes på alle typer takstein som f eks etanitt og betongstein.


Kom gjerne med spørsmål, både praktiske og estetiske. Her kan dere også dele deres gode ideer med andre. Vi vil gjerne høre fra dere! Roy Vidar Svendsen serverer ostekake og traktekaffe ute på tunet. Me er i grensetraktene mellom Arendal og Grimstad.


Dagen i førevegen feira husbonden sin 49. Bladfyken fekk såleis servert restemat av aller beste slag. En mengde varer skal ut. En tradisjonell farvehandel med egen håndverksavdeling lokalisert i Grimstad sentrum. Gulv Våre gulvleggere utfører alt innen legging av gulv, både i tørre og våte rom.


Vi er gjerne behjelpelige med løsninger og forslag i tilfeller hvor kundene er i tvil.

Vi hjelper deg å finne fargene med den riktige nyansen. Du er hjertelig velkommen til oss, og ta gjerne en titt i vår store interiøravdeling. Der finner du det lille ekstra med varer fra Lene Bjerre, Au Maison, Straale, Høie m. Minner fra dager da tiden stod stille. Ro og kun lyden av en klokke som tikker fra bestemors stue.


Tapetet har fiberbakside, og kommer i standardruller på 5xmeter. Pris kr 44- per rull. For over år siden startet brødrene Asbjørn og Svein Jakobsen opp sitt malermesterfirma i Grimstad.


I dag er Brødrene Jakobsen AS blitt et av Sørlandets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg