onsdag 5. september 2018

Fargepalett jotun

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller kontrastrik fargepalett , vil dette fargekartet hjelpe deg med å skape harmoniske fargekombinasjoner. Siden Jotun Lady skulle komme med nye farger i august,.


Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik.

Verdens storbyer bobler av inspirasjon. Enten man er i Tokyo, Miami eller Stockholm er bybildet preget av teknologi, design og lekenhet. Jotun har oversatt denne mentaliteten til en sofistikert og stilfull fargepalett , som gir en smak av det kreative storbylivet i våre egne hjem. Nordic Living – En nøye sammensatt fargepalett.


Bruker du disse fargene sammen er du sikret et vakkert resultat! LADY Linblå, LADY Cashmere, LADY Washed Linen og den nye LADY Band Stone er noen av hovedfargene i den nordiske paletten, og med Jotuns bestselger LADY Pure Color får veggene et mykt, delikat og supermatt utseende. Det handler om tankesett og livsstil.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Et godt tips til flere! Vi har bladd gjennom utallige interiørmagasiner, laget moodboards fra Jotun ’s fargekart, og matchet dette med stoffprøver for sofa og fiskebensparkett. Vi ville ha en fargepalett som fløt i. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fargepaletten til vårt nye hjem. Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre. TA VARE PÅ DIN FARGEPALETT.


Du kan lage og lagre så mange fargekombinasjoner du ønsker. Husk at du finner store fargeprøver hos din lokale fargeforhandler. Da får du det beste beslutningsgrunnlaget.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Tenk på hjemmet som på klær.

Kikk gjennom klesskapet og se hvis det er noen farger der som utmerker seg. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg