fredag 7. september 2018

Sinkpotter

Nydelige bilder du viser. De var utsolgt for de pottene på Kid her dessverre, kunne tenkt meg noen til terrassen. The document has moved here. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Inneplanter hører naturlig hjemme i flotte blomsterpotter.

Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Plukk blomster fra egen hage, fra veikanten eller dra innom det nærmeste hagesenteret. Blomster hører hjemme på en hagefest. Bruk gjerne naturlige hageredskaper som vannkanner, sinkpotter og trillebårer som blomsterkasser – eventuelt fyll trillebåren med isvann for å holde drikkevarer kaldt. Vi har begynt å selge en del sinkpotter til plantene fremfor vanlige keramikkpotter.


Ikke overfyll Gartneren mener at det er populært med planter som ikke trenger så mye stell, noe Hortensia er et godt eksempel på. Mer lysthus og nye sinkpotter :-) Takk for mange koselige kommentarer om lysthuset vårt, og for de som lurer-sånn ser det ut fra utsiden. Emner om alt som har med saker og ting som en har i hagen å gjøre, men som ikke hører hjemme under noen andre fora i denne kategorien.

Jeg har kjøpt noen sinkpotter , først og fremst fordi de er lette å flytte. Er de trygge til mat? Mener å ha hørt at aluminium kan vaskes ut hvis det blir for surt, og lurer på om sink gjør noe lignende? Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! HAGE VED SJØEN: Den flotte leveggen ved uteplassen er laget av gamle vinduer fra gjenbruksstasjonen.


En stråhatt, lavendel i sinkpotter og en stripete sommerduk. Gamle sinkpotter , og den slitte trillebåra kan forvandles med noen malingsstrøk. Både hagemøbler og produkter i jern, stål og sink kan males. Her er et knippe moderne alternativer til deg som synes leirkrukker med grønnskjær og værbitte sinkpotter er for shabby chict.


Stikkordene er lysende plast, skarpe stålkanter og rullende understell. Denne flotte plantepotten i høyt design består av kasse av rotting og avtakbare potter av sink. Rottingen er laget av holdbar, vanntett fletting, slik at. Dette nydelige hengende plantepotte settet består av to rotting potter og to avtagbare sink potter. De er ganske søte, men har.


Rotting er laget av slitesterk vanntett flettet, så disse. Tujatoppene vil nok dessverre ikke sette røtter gode nok til at du kan produsere nytt tre. Røttene får veldig lite beskyttelse om vinteren, så de kan lett fryse istykker.

Det er en sjanse å ta, når du velger å ha Tuja i sinkpotter. Massevis av grønne planter i sinkpotter frisker opp. Rekkverket er dekket av et grått seil som både hindrer innsyn og tar opp igjen sinkfargen på potter og tak. Selv på minimal plass kan man dyrke grønne gleder, slik som på den gamle steintrappen.


Paprikaplanter, tomater og urter i sinkpotter fungerer som krydderhage når du ikke har har tilgang på eget jordstykke. Rett utenfor terassedøren der kafesettet står har jeg hengt to sinkpotter på veggen. Erfaringsmessig så dør planter som er bare i potte eller planta i svært lite jord veldig fort, mulig noe jeg gjør feil.


Så for å slippe å kjøpe planter som lever bare noen få uker har jeg gått for noe mer hardført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg