tirsdag 4. september 2018

Jotun drivved

Finn Interiørbeis Farger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen.

I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Tidløs, gråbrun farge som passer til det meste. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket. Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Tenkte det var greit å dele opp om dere bare ønsker å lage konsollbordet. LADY Pure Nature Interiørbis Fargesetter, fremhever og bevarer det naturlig vakre treverket. Degge går fint til både Værbitt Tre og Drivved men det kan vøre greit å merke seg hvis du skal male over detaljer med spikerhull og lignende. Beis forsterker skjønnheten og unikheten i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Våre standard beisfarger er transparente - her får treet virkelig.


Hytta ser virkelig lekker ut på prospektet, så spennende! Ja, du kan gjerne ta ett strøk i taket og to strøk på veggen, det gir en tøff effekt. Jotun Panellakk Lysner gulnet panel. Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule! Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset.


Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm. JOTUN Panellakk kommer i harmoniske farger, mens interiørbeisen finnes i unike farger som får frem din personlige stil. Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket).


For å få best mulig drivved resultat kan du bruke stålull og eddik. Jeg må innrømme at jeg synes at den er finest til Drivved og Sjøsand og at Mokka blir litt brun, men det er ikke feil.

Dersom du skal kjøpe, da ville jeg kjøpt noen lys eikeplanker og f. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen. I den gamle hytta ønsket vi å ta vare på den gamle stemningen, samtidig som overgangen mellom nytt og gammelt måtte harmonere. Vi gikk for en bred variant (x 1mm) av klassikeren Skygge skrå, og fikk den ferdig beiset i fargen Drivved fra Bergene Holm AS.


Panelen gir stuen og soverommet et rolig, varig og tidløst preg. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun.


Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg