torsdag 13. september 2018

To rom og kjokken

Her er man med en av våre kokker og lager mat med fokus på ulike tema, og etter kurset nyter man en 3-retters meny og valgfri drikke. Tema kan være for eksempel kjøtt, sjømat, saus eller vilt. Sjekk ut tema og ledig plasser, eller kjøp gavekort til noen du vil glede. Vi arrangerer 3-timers matkurs for inntil personer. Kontakt Send oss gjerne en e-post om du har noe på hjertet.


Send inn skjema for påmelding på ønsket kurs, så.

Gourmetrestaurant med meny inspirert av sesongbaserte lokale råvarer i kombinasjon med mattradisjonene fra Middelhavsområdene. TO ROM OG KJØKKEN åpnet 10. Restauranten legger stor vekt på trønderske råvarer tilberedt på middelhavs vis. Stedet drives av tre lidenskapelige mat- og vinpersonligheter. Roar Hildonen, restauratør med års erfaring og har eid og drevet flere av Trondheims mest kjente restauranter.


Han er også tidligere Norges- og Verdensmester i Cocktail, samt Norges eneste innehaver av John Whyte. Menyen byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat, samt fantastiske produsenter av kjøtt, grønnsaker og bær.


This gourmet restaurant is focusing mainly on local produce and preparing them in a Mediterranean style.

I tillegg skulle det velges møbler, miljøbelysning og annet løst inventar. Perfekt for sammenkomster med vinsmaking, ølsmaking eller mat- eller cocktailkurs eller møter og middag. To Rom og Kjøkken means two rooms and kitchen.


I vår andre etasje har vi lyse, luftige selskapslokaler der vi kan dekke til inntil ca personer. Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Ytterst få har fulgt mat- og restaurantnæringen i Trondheim like tett som Roar Hildonen (56) de siste årene.


På et cocktailkurs går vi gjennom ulike cocktails og lærer om de ulike smakene og sammensetningene. All deltakerne får smake på de første cocktailene, før kurset avsluttes med en cocktail til hver, en cocktail som samtidig blir som en fin aperitiff før måltidet. To rom og Kjøkken et selskapslokale i Trondheim. Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer.


Trønderske råvarer tilberedt på Middelhavs vis. Kaffen står oppført i drikkekartet og presenteres alltid ved bordet. Filosofien er at kaffen skal ha god og jevn kvalitet levert av lokale leverandører. Vi bruker en Jura Impressa xjtil espressobaserte drikker og en godkjent Bravilor Bonamat Matic til traktekaffe.


Det gamle kjøkkenet var opprinnelig to rom , som var gjort om til ett, med ulike høyder på gulv og tak. I den gamle stuen var det en tredje type gulv. Arealet fremsto uoversiktlig og lite effektivt, sier interiørarkitekt MNIL, Bernt A.

Vegger ble revet, gulv skiftet ut, og en bærebjelke ble brukt som et smart element i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg