tirsdag 18. september 2018

Montere veggplater

Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen når du skal fornye ett eller flere rom, eller sette opp et nybygg.


Veggplatene er svært enkle å montere og resultatet blir både pent og klassisk. En stor fordel er at Huntonit er ferdigmalte veggplater slik at du slipper maling og annet etterarbei som sparer deg for masse tid under oppussingen.

Ferdigtapetserte veggplater eller plater som er klare for maling eller tapet gir raskt et nytt rom, og du får slett vegg på 1-2-3. Veggplater kan fint monteres selv utenpå eksisterende vegg eller direkte på godt avrettet stenderverk. Her viser vi hvordan Walls2Paint fra Forestia kan monteres.


Montere : Panel kan monteres stående, liggende, på tvers, som brystning eller i full høyde. I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet, mens tverstående gir motsatt effekt. Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Stående panel gir motsatt effekt.


Veggplater med bildedekor: Har du et bilde du bokstavelig talt vil ha på veggen?

Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Ser at noen av platene som er å få kjøpt er så tykke som 11mm. Vil du vite hvordan montere baderomspanel selv? Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg.


I vårt eksempel er det brukt baderomspanel fra Fibo-Trespo. Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning, og følg den om den avviker fra beskrivelsen under. Slik monterer du enkelt veggplater selv Å montere vegger kan virke som en vanskelig oppgave, og hvis du velger gips eller tradisjonelle sponplater er bare halve jobben gjort når platene omsider er på plass, for etterpå må veggene sparkles og pusses. Det å montere panelet direkte på fast underlag, som finér- og sponplater, forutsetter at grunnlaget er rett og har tykkelse nok til å få festet bordene. Spikerslag er ikke nødvendig når underlaget er plywoosponplater eller vanlig treverk.


Det er uansett viktig å sjekke at festemiddelet holder i underlaget. Forside Konstruksjoner og isolering Montere sponplater på vegg: Hvordan gjør jeg dette? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bruk veggplatene fra Walls2Paint om du vil ha en slett vegg uten å sparkle eller slipe.


Husk å at veggplatene må akklimatiseres før de brukes - og de. I hele leiligheten er det skjult el-anlegg, og jeg har som sagt veldig lyst på å sette opp veggpanel (MDF) i stue og gang, takhøyden er på 245cm.

Kan jeg montere veggpanelet rett på veggen med tilegnet lim, da jeg føler at å lekte ut veggen vil ta for mye plass. Eller burde jeg gå for helsparkling av alle vegger istedet? Alle kan montere Fibo gjennom våre enkle instruksjoner. Her finner du Fibo monteringsanvisninger.


Les mer på vår hjemmeside. For å unngå skader i rom med mye fuktighet må du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom, grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2). Veggplater er supert for dem som vil ha det fort gjort, enten de bygger nytt eller skal pusse opp gammelt.


For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg